85% FU WAN Ping Tung - Tchaj-Wan 45g
První tchaj-wanská kraftová čokoláda je FU WAN! 85% tree to bar hořká čokoláda vytvořena kompletně na Tchaj-Wanu. Konečně poprvé i v ČR. Zobrazit více
Kód: | Kód: FUW4 |

Tato 85% čokoláda je stejně jako všechny kvalitní vysokoprocentní kakaové tabulky velmi bohatá na energii stabilních tuků, specifickou vlákninu, bílkoviny, minerály, antioxidanty a teobromin - dle nutričního složení a množství tuku/sacharidů/bílkovin, které je díky původu bobů a zpracování specifické a unikátní pro každou značku a druh kakaové tabulky je možné vyčíst i očekávat zajímavé rozdíly.
Je potřeba nikdy nezapomínat, že prémiové kakaové tabulky tohoto typu se nežvýkají jako jídlo. Po malých kouscích se nechávají rozpustit v ústech a na jazyku (cumlají se). Symfonie chuti, kterou společně dokáží jednotlivé tóny pravé čokolády zahrát, má svůj průběh a čas a je dost závislá na individuálním vychutnání (ideální je nedělat v danou chvíli nic jiného) a také velmi pestrá dle původu použitých bobů a jejich typu zpracování.
Energetická superpotravina.
HMOTNOST: 45g
VYROBENO: Tchaj-wan Země původu kakaa: Tchaj-wan
SLOŽENÍ: Tchaj-wanské kakaové boby, třtinový cukr. Obsah kakaa 85%. Může obsahovat stopy oříšků a mléka.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota kcal
Tuky g, z toho nasycené mastné kyseliny g
Sacharidy g (větší část jako vláknina), z toho cukry 0 g
Bílkoviny g
Sůl 0 g
SKLADOVÁNÍ: Skladujte v chladu a suchu.
Mohlo by Vás zajímat
84% Firetree (Sambirano Valley) - Madagascar
84% čokoládová tabulka Firetree z vulkanické části Madagaskaru.
Mandle v tmavé Míšině čokoládě s kávou (Uganda) 65g
Prémiové španělské mandle v tmavé čokoládě s výběrovou kávou z pražírny Coffee Source.
81% Andean Alder (2014) - To’ak 50g
81% heirloom čokoláda řady To’ak signature roky stařená v andské olši.
80% Chocolat Madagascar (darkmilk) 1KG (10x100g)
Luxusní 80% tmavá mléčná čokoláda "tree to bar" z Madagaskaru. Oceněná bronzem a 2 hvězdami great taste.
76% PX Sherry Cask Aged (2017) - To’ak 50g
76% heirloom čokoláda řady To’ak signature roky stařená v sudu po španělském Pedro Ximénez Sherry.