85% FU WAN Ping Tung - Tchaj-Wan 45g
První tchaj-wanská kraftová čokoláda je FU WAN! 85% tree to bar hořká čokoláda vytvořena kompletně na Tchaj-Wanu. Konečně poprvé i v ČR. Zobrazit více
| Kód: | Kód: FUW4 |



Tato 85% čokoláda je stejně jako všechny kvalitní vysokoprocentní kakaové tabulky velmi bohatá na energii stabilních tuků, specifickou vlákninu, bílkoviny, minerály, antioxidanty a teobromin - dle nutričního složení a množství tuku/sacharidů/bílkovin, které je díky původu bobů a zpracování specifické a unikátní pro každou značku a druh kakaové tabulky je možné vyčíst i očekávat zajímavé rozdíly.
Je potřeba nikdy nezapomínat, že prémiové kakaové tabulky tohoto typu se nežvýkají jako jídlo. Po malých kouscích se nechávají rozpustit v ústech a na jazyku (cumlají se). Symfonie chuti, kterou společně dokáží jednotlivé tóny pravé čokolády zahrát, má svůj průběh a čas a je dost závislá na individuálním vychutnání (ideální je nedělat v danou chvíli nic jiného) a také velmi pestrá dle původu použitých bobů a jejich typu zpracování.
Energetická superpotravina.
HMOTNOST: 45g
VYROBENO: Tchaj-wan Země původu kakaa: Tchaj-wan
SLOŽENÍ: Tchaj-wanské kakaové boby, třtinový cukr. Obsah kakaa 85%. Může obsahovat stopy oříšků a mléka.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota kcal
Tuky g, z toho nasycené mastné kyseliny g
Sacharidy g (větší část jako vláknina), z toho cukry 0 g
Bílkoviny g
Sůl 0 g
SKLADOVÁNÍ: Skladujte v chladu a suchu.
Mohlo by Vás zajímat
70% DON PAPA RUM - Auro Saloy 60g
70% tmavá čokoláda Auro s DON PAPA RUMEM! Limitovaná edice na pouze 1000ks!
72% ANTIVIRAL MOLECULES (fialová bioaktivní čokoláda bez cukru) Naive
72% speciální bioaktivní tmavá-fialová čokoláda bez cukru s 4-složkovým antivirálním komplexem. 100% heirloom kakao. Nejvyšší obsah kakaových antioxidantů a anandamidu. Povznášející. Nootropikum.
85% BIO AJALA (Dom. republika + Tanzanie) 45g (CZ-BIO-002)
85% bio hořká čokoláda - čistá, chuťově výrazná z kakaových bobů z Dominikánské republiky a Tanzanie.
70% CHUAO - Amedei 50g
70% prémiová čokoláda z Toskánska s tóny tabáku, červeného ovoce, opékaného sladu a cedrového dřeva.

