Georgia-Ramon.com - přepnout na domovskou stránku

Organická 55% prémiová kozí mléčná čokoláda oslazená raw třtinovým cukrem v množství 17,5g na celou tabulku (ekvivalent množství přírodního cukru v cca jednom menším jablku). 

EU_Organic_Logo_Colour_rgb57fa392156d36

Kozí mléko slouží jako potrava lidí od dávných dob, svým složením je blíže lidskému mateřskému mléku díky čemuž je pro člověka také lehčeji stravitelné a velmi často je bez problému snášeno i lidmi s citlivostí na kravské aj. mléčné produkty s obsahem A1 kaseinu a větších tukových globulí. Obsah tuku je v průměru asi 4,1%, obsah proteinu 3,4%. Zvláště vysoká nutriční hodnota činí kozí mléko důležitým zdrojem vysoce kvalitních bílkovin (se všemi esenciálními aminokyselinami), vápníku, vitamínů a dalších minerálů. Georgia Ramon používá mléčný prášek, který je vyroben z holandského kozího BIO mléka, které je známé svou jemnou chutí bez nežádoucí kozí pachuti. Uznávaná jako jedna z nejefektivnějších na světě, nizozemská mlékárna pro kozy se neustále snaží vyrábět mléko nejvyšší kvality. Kozy zde žijí v prostředí bez stresu, jedná se o bílé kozy plemene Saanen.

Tato BIO certifikovaná unikátní kozí mléčná 55% čokoláda bez rafinovaného cukru, emulgátoru a jakýchkoli jiných zbytečných aditiv je stejně jako všechny kvalitní čokolády velmi bohatá na energii stabilních kakaových tuků (v tomto případě i cukrů z třtinové šťávy), specifickou vlákninu, bílkoviny, minerály, antioxidanty a teobromin. Navíc díky bio kozímu mléčnému podílu (15%) obsahuje vápník a mnoho dalších živin - dle nutričního složení a množství tuku/sacharidů/bílkovin, které je díky původu bobů a zpracování specifické a unikátní pro každou značku a druh čokolády je možné vyčíst i očekávat zajímavé rozdíly. 

Společnost ÖKO Caribe, kterou založili Gualberto Acebey Torrejon a Adriano de Jesus Rodriguez, úzce spolupracuje se 180 kakaovými farmáři. Objem exportu je na místní podmínky poměrně skromný. Stále funguje velmi dobře, protože ÖKO Caribe udržuje úzkou spolupráci s farmáři a také jim platí výrazně vyšší ceny.

HMOTNOST: 50 g
ZEMĚ PŮVODU: Dominikánská Republika - Öko Caribe
SLOŽENÍ: kakaové máslo, raw třtinový cukr, kakaová hmota, sušené kozí mléko (15%). Všechny suroviny pocházejí z ekologického zemědělství. DE-ÖKO-003 Zemědělství EU / mimo EU. Obsah kakaové sušiny 55 %. Může obsahovat stopy ořechů.

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota
2386 kJ/570 kcal
Tuky 48 g
z toho nasycené mastné kyseliny 30 g
Sacharidy 37 g
z toho cukry 35 g
Bílkoviny 9 g
Sůl 0,11g

Odrůda kakaa:  Trinitario

Aromatický profil: Mléčný a krémový.

SKLADOVÁNÍ: Skladujte v chladu a suchu.


Mohlo by Vás zajímat

100% Angiolini (bez přísad)

100% Angiolini (bez přísad)

100% čokoládová tabulka ze 7 typů kakaa a bez cukru. Extrémně vybalancovaná. Umělecké dílo z kakaa od Angiolini z Itálie.

skladem

189 Kč 169 Kč

100% To’ak mini bars (sklizeň 2019) - 54g (18x3g)

100% To’ak mini bars (sklizeň 2019) - 54g (18x3g)

100% heirloom od To’ak. Světová špička stovek.

dostupnost podle variant

85 Kč 79 Kč

BIO MEDJOUL DATLE ve 100% čokoládě Karuna (bez přísad) Peru 200g

BIO MEDJOUL DATLE ve 100% čokoládě Karuna (bez přísad) Peru 200g

Dokonalé spojení prémiových organických datlí a 100% kraftové peruánské "čokolády" KARUNA bez zrnka přidaného cukru! Ochutnejte naše na zakázku vyrobené, na povrchu křupavé a uvnitř nebesky sladké datlové kombo. 100% čokoláda tvořící polevu je z výběrových kakaových bobů Chuncho v Peru.

skladem

399 Kč

Provozovatel webu, Adam Raw, se sídlem Metylovice 552, Metylovice, 73949, IČ: 03452824, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím