Toto kakaové dílo bylo vyrobeno z jedné z nejvzácnějších a nejkvalitnějších odrůd kakaa, které je exkluzivní a z rodinné plantáže Finca La Rioja v mexickém Soconusco – jedné z předních oblastí produkujících kakao na světě. „Porcelana Blanca Rioja“, pododrůda kakaa criollo je široce známá jako jedna z nejlepších odrůd kakaa vůbec a ceněna za svou barvu a aromatické chutě. Kakaové boby se sklízejí v ideální čas, než jsou pečlivě přebrány a zpracovány do luxusní čokolády, aby se zdůraznily přepychové chutě a jedinečné vlastnosti Porcelana Blanca Rioja kakaa a především oddanost Mistra čokolatiéra vzácné čokoládě v její nejčistší podobě.

Prémiová ,,Bean to bar´´ 70% hořká čokoláda s nuancemi a tóny nevídané pestrosti a škálou tolika chutí, že si ji nejvíce užijí hl. opravdoví gurmeti, milovníci, znalci a degustátoři kraftové čokolády.

GENETIKA: Criollo

„Vinte Vinte vám přináší svět čokolády v tabulkách nevídaných chutí. Všechny jsou vyrobeny z kvalitních surovin z celého světa. Vytvořeno s ohnivou vášní a odbornými znalostmi v Portu.” -Pedro Martins Araújo, Mistr výrobce čokolády

Tato 70% čokoláda je stejně jako všechny kvalitní vysokoprocentní tabulky velmi bohatá na energii stabilních tuků, specifickou vlákninu, bílkoviny, minerály, antioxidanty a teobromin - dle nutričního složení a množství tuku/sacharidů/bílkovin, které je díky původu bobů a zpracování specifické a unikátní pro každou značku a druh kakaové tabulky je možné vyčíst i očekávat zajímavé rozdíly.

Je potřeba nikdy nezapomínat, že prémiové kakaové tabulky tohoto typu se nežvýkají jako jídlo. Po malých kouscích se nechávají rozpustit v ústech a na jazyku (cumlají se). Symfonie chuti, kterou společně dokáží jednotlivé tóny pravé čokolády zahrát, má svůj průběh a čas a je dost závislá na individuálním vychutnání (ideální je nedělat v danou chvíli nic jiného) a také velmi pestrá dle původu použitých bobů a jejich typu zpracování.

Tato čokoláda je oslazená třtinovým cukrem v množství 15,1g na celou tabulku (ekvivalent množství přírodního cukru v cca jednom menším jablku).

Superpotravina k posílení energie.

HMOTNOST: 50g
ZEMĚ PŮVODU: Portugalsko
SLOŽENÍ: Kakaové boby, třtinový cukr. Obsah kakaové sušiny 70 %. Může obsahovat stopy sóji, oříšků a mléka.

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota
1776 kJ/424 kcal
Tuky 9,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny 5,7 g
Sacharidy 70,5 (většina jako vláknina)
z toho cukry 31,2 g
Bílkoviny 13,7 g
Sůl 0,03g

Odrůda kakaa: Criollo

Aromatický profil: intenzivní pestrá škála hlubokých kakaových, ovocných a oříškových tónů

BEZLEPKOVÉ. Může obsahovat stopy mléka, oříšků a sóji.

SKLADOVÁNÍ: Skladujte v chladu a suchu.


Mohlo by Vás zajímat

Kakaová buničina (v tmavé heirloom čokoládě) Naive 60g

Kakaová buničina (v tmavé heirloom čokoládě) Naive 60g

70% speciální čokoláda z bílého Mexického kakaa s mrazem sušenou kakaovou dužinou. 100% heirloom kakao.

skladem

13,74 €

BIO 100% Chuncho (bez přísad) Karuna 60g

BIO 100% Chuncho (bez přísad) Karuna 60g

100% BIO čokoládová tabulka Karuna ze vzácného chuncho kakaa z Peru od čokolatiérů z jižního Tyrolska.

skladem

7,34 €

100% Toscano Black (bez přísad) - Amedei

100% Toscano Black (bez přísad) - Amedei

První stovka od Amedei z Toskánska. Diamant mezi 100% tabulkami.

skladem

7,75 € 6,93 €

Provozovatel webu, Adam Raw, se sídlem Metylovice 552, Metylovice, 73949, IČ: 03452824, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím