Články

Weighted Calisthenics - Zásobník cviků

Kliky Kliky jsou naprosto základní cvik kalisteniky na celé horní tělo, nejvíce zaměřují prsní svalstvo a tricepsy avšak i záda. Je mnoho verzí provedení dle typu umístění rukou a úhlu výtlaku. Nejběžnější weighted kliky jsou se závažím nebo partnerem na zádech. Na ilustračním obrázku Adam Raw + 2 lidé. Shyby - přítahy Shyby jsou další naprosto základní cvik kalisteniky na celé horní tělo, nejvíce ... více »

Weighted Calisthenics

Weighted Calisthenics nebo-li Kalistenika s přidanou vahou je označení, které se za posledních pár let u nás dostalo do povědomí lidí zejména skrze naše soutěže, hlavní průkopníky a vyznavače jako jsem já a Metin Dabak(Littlebeastm) a naši hlavní motivátoři Marvin Eder, Boris Terry, Steve Proto, David Powerexplosive, Valentin Novikov, Vitaly Shovkoplyas a další.. Jedná se o trénink výhradně cviků s vlastním tělem, navíc ... více »

PROČ DŘEPOVAT?

 Nezačnu ale nějak klasicky a na poli článků o cvičení (dřepech) vlastně už staromódně jako by většina z Vás asi předpokládala... Třeba tím, že Dřep je král cviků a vlastně nejdůležitější pohyb v posilování...Posilujete jím stovky svalů po celém těle a měl by být absolutní základ kohokoli, kdo trénuje...stimuluje vyplavování správných hormonů a pomáhá budovat nejen svaly nohou ale vlastně ... více »

MOJE CESTA

 Články si nijak nepřipravuji, stejně tak jako si nepřipravuji přednášky nebo povídaní s lidma. Řídím se vnitřním hlasem - někdo to nazývá vědomí někdo svědomí a někdo třeba intuice – podle mě je úplně jedno jak to nazveme, důležité je, že je to upřímné a přítomné. Proto píšu články nebo natáčím videa jen ve chvíli, kdy cítím, že chci dát ... více »

O tomto Webu

  Tento Web je zdroj mých článků a prostředník mých vlastních zkušeností a Vás. Od počátku inspiruji vlastním příkladem a zkušenostmi - nikoli jen teorií nebo ideou. Skrze tento Web sdílím to, co jsem objevil a to, co mi funguje. Netvrdím, že je cokoli zde jedna jediná daná pravda. Jsou to informace z mé cesty a já se o ně jen ... více »

STRAVA I.

Vše co jsem doposud zažil a každá má dosavadní zkušenost mě vede k až extrémním závěrům typu, že dokonalá lidská strava nepochází z této planety ruku v ruce s možností, že i naše kořeny nejsou odsud. Zkusil jsem velké množství stravovacích způsobů sám na sobě – vegetariánství, veganství, vitariánství, paleo, keto, syrové tuky a bílkoviny, fruitariánství, luštěninovou a zrnkovou dietu, ... více »

Provozovatel webu, Adam Raw, se sídlem Metylovice 552, Metylovice, 73949, IČ: 03452824, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím