Články

CWWB 2019 ALL Competitors LIST

Kompletní seznam hl. soutěžících Czech Weighted Workout Battlu 2019:     více »

CWWB 2017 - COMPLETE RESULTS + European Records tables

  Legendary results has been set this year on European Weighted Workout Battle in Czech Republic, where the best of the best in Workout community world clashed and performed! We invited the strongest and most strict, top level European Weighted Workout athletes from various fields - Powerlifting, Streetlifting, Rawlifting, Street Workout, Raw Workout, Calisthenics and Weighted and even Freestyle and Undeground ... více »

CWWB 2017 ALL Participants LIST

Kompletní seznam hl. účastníků CWWB 2017: více »

CCWB 2016 - hl. VIDEO a Fotogalerie

  Takže zde je konečně oficiální video z CCWB 2016 a Olomouckého Kaprodromu!! Obrovský dík patří moderátorům Matěji Landeckému a Janu Cibíkovi za skvělé zvládnutí a podporu akce, Organizačnímu týmu kluků z Olomouce +Patriku Vlachovi a RuBimu, bez kterých by akce kvůli náročnosti RW kempu vůbec neproběhla. Dále zejména sponzorům jako byl www.sportnutrition.cz, www.thornfit.cz a RVL13+ZDE je kompletní fotogalerie: https://onedrive.live.com/… za kterou velmi děkujeme Marsolini Foto !!! Najděte ... více »

CCWB 2016 - REPORT a Výsledky

 Kompletní report a fotky ZDE: http://kulturistika.ronnie.cz/c-25376-czech-workout-battle-2016-ve-freestylu-vyhral-tomas-labaj.html Oficiální video se objeví do cca týdne!!    více »

CWWB 2016 - REPORT a Výsledky

OFICIÁLNÍ VIDEO CELÉ AKCE:  Abychom dostali zpět v čase i všechny, kdo na akci nepřišli, vytvořili jsme 15ti minutový filmek (kamera-Petr Špetla, střih a edit-Adam Raw) z celého dne akce od zahájení až po vyhlášení výsledků. 12 hodin soutěže a 2,5 hodiny surového materiálu jsme zkrátka nemohli a nechtěli dát do kratšího videa. Proto nebudu natahovat ani tento report a napíšu ... více »

Moničin projekt na ZŠ - REPORT

 Dne 4. února 2016 proběhl na ZŠ Jarošova projektový den s názvem „Zdravý životní styl poznávej, zábavu si přitom užívej“.  Projekt byl určen pro žáky II. stupně školy. Jak už napovídá sám název, žáci byli pomocí her a zábavy seznamováni se základy zdravého způsobu života. Hned ráno byli rozděleni do čtyř hlavních týmů, ve kterých posléze plnili úkoly na čtyřech ... více »

Ambrosia - pokrm Bohů

  Jak mnozí ví, studuji stravu a nejlepší zdroje živin již přes desítku let. Existují však jen 2 super-potraviny, které mě opravdu nikdy nepřestanou udivovat a které jsou zdaleka nejmocnějšími nositeli výživy na světe. Občas si dělám legraci a říkám: "pokud jsou někde Ilumináti, pak pijí kefír z mateřského mléka(přírodně zbaveno laktózy) a jedí fermentovaný včelí chléb..." :)) Ale nenechte se prosím mýlit vtipem, já opravdu dodnes mívám ... více »

CWWB 2015 - REPORT a Výsledky

  Sobota 9.5.2015 ... kolem velké haly Performance Power Center v Ostravě-Přívoze na Jaroňkově ulici se začali scházet lidé už kolem 8:30 přestože otevření vstupu bylo stanoveno na 10:00... My jako organizace jsme se pustili do práce už kolem 7:30. Navozili jsme na místo potřebné věci a dali tak nějak dohromady organizační tým. Hlavní hosté battlu: Deny Montana z Ukrajiny, Freddy ... více »

Raw Workout na FIBU 2015

   Tohle je naše report video z FIBA v angličtině - kvůli tomu abych nemusel natáčet další i v češtině sem napíšu pro všechny o čem jsem hlavně mluvil a pak se můžete podívat i na naši kompilaci ze soutěže, která je ve videu... Především jde jako vždy o hlavní myšlenku a smysl RAW Workoutu - a to je inspirace vlastním příkladem, ... více »

Provozovatel webu, Adam Raw, se sídlem Metylovice 552, Metylovice, 73949, IČ: 03452824, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím