Auro Chocolate (@AuroChocolate) | Twitter

85% Bean to bar z Filipín, oslazená nerafinovaným organickým muscovado třtinovým cukrem.

Reserve kolekce je vášnivě vytvořena z nejlepších bobů jediné sklizně. "Mana" kakao se nachází ve svěžích tropických lesích Davao a má tóny karamelizovaného jablka, rumu, sladkého banánu a kešu jablka.

Auro - mezinárodně oceňovaná prémiová značka kakaových tabulek typu „bean-to-bar“ vycházející z udržitelnosti prostřednictvím přímého obchodu a vyráběná pouze z těch nejlepších filipínských ingrediencí.

Celosvětově uznávané a oceněné - vášeň značky Auro předvést jedinečné filipínské kakao byla celosvětově uznána těmi nejprestižnějšími subjekty, jako je Academy of Chocolate (AoC), Great Taste Award a International Chocolate Awards. Od svého uvedení na trh v polovině roku 2017 získala Auro Chocolate již celkem 36 mezinárodních ocenění.

Tato tabulka vyhrála 2 hvězdy great taste a stříbrnou medaili na Academy of Chocolate v Londýně.

Zábavný fakt: AU, chemický symbol zlata v periodické tabulce v kombinaci s ORO, což znamená „zlato“ ve filipínštině a španělštině (společně název Auro) představuje nový způsob pohledu na starou tradici - Kakao je na Filipínách již více než 300 let a naší úlohou je tento poklad odhalit a přeměnit jej na produkty, které zdůrazní jeho skutečnou hodnotu.

Rozměr tabulky: 9,5 mm x 96 mm x 193 mm

Tato 85% čokoláda je stejně jako všechny kvalitní vysokoprocentní tabulky velmi bohatá na energii stabilních tuků, specifickou vlákninu, bílkoviny, minerály, antioxidanty a teobromin - dle nutričního složení a množství tuku/sacharidů/bílkovin, které je díky původu bobů a zpracování specifické a unikátní pro každou značku a druh kakaové tabulky je možné vyčíst i očekávat zajímavé rozdíly.

Je potřeba nikdy nezapomínat, že prémiové kakaové tabulky tohoto typu se nežvýkají jako jídlo. Po malých kouscích se nechávají rozpustit v ústech a na jazyku (cumlají se). Symfonie chuti, kterou společně dokáží jednotlivé tóny pravé čokolády zahrát, má svůj průběh a čas a je dost závislá na individuálním vychutnání (ideální je nedělat v danou chvíli nic jiného) a také velmi pestrá dle původu použitých bobů a jejich typu zpracování.

Tato čokoláda je oslazená nerafinovaným organickým muscovado třtinovým cukrem v množství 9g na celou tabulku (ekvivalent množství přírodního cukru v cca půlce jablka).

Energetická superpotravina.

HMOTNOST: 60 g
ZEMĚ PŮVODU: Filipíny
SLOŽENÍ: Kakaová hmota, organický muscovado třtinový cukr. Obsah kakaové sušiny 85 %.

Informace o alergenech: Tento produkt je vyroben v zařízení, které zpracovává jiné produkty, které mohou obsahovat mléko, ořechy a arašídy.

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota
2385 kJ/570 kcal
Tuky 43 g
z toho nasycené mastné kyseliny 26 g
Sacharidy 35 g 
z toho cukry 15 g
Bílkoviny 10 g
Sůl 2mg

SKLADOVÁNÍ: Skladujte v chladu a suchu.


Mohlo by Vás zajímat

BIO 75% Bali Georgia Ramon 50g

BIO 75% Bali Georgia Ramon 50g

Nejlepší kvalita kakaa z Bali/Indonésie převedená do BIO tabulky Georgia Ramon.

není skladem

179 Kč 169 Kč

BIO 80% Haiti Georgia Ramon 50g

BIO 80% Haiti Georgia Ramon 50g

80% BIO čokoládová tabulka Georgia Ramon.

skladem

169 Kč

99% GAY-ODIN (bez cukru)

99% GAY-ODIN (bez cukru)

Řemeslná italská "skoro stovka" z Neapole. 99% bean to bar čokoláda BEZ CUKRU. Malošaržová kvalitní ruční výroba od roku 1894.

není skladem

199 Kč

Provozovatel webu, Adam Raw, se sídlem Metylovice 552, Metylovice, 73949, IČ: 03452824, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím