BIO RAW vysokohorské mango v čokoládě Naturkostbar (Swiss) 150g (CZ-BIO-002)
Nejvyšší kvalita sušeného RAW manga na trhu v opojné kombinaci s řemeslnou čokoládou z Ugandských bobů. Švýcarská řemeslná manufaktura, sušeno do 41°C, BIO certifikováno. Zobrazit více
Kód: | Kód: NKB51 |
Nejvyšší kvalita sušeného RAW manga na trhu v opojné kombinaci s řemeslnou čokoládou z Ugandských bobů. Švýcarská řemeslná manufaktura, sušeno do 41°C, BIO certifikováno.
Vysokohorské BIO a RAW mango obalené v 73% bean-to-bar čokoládě z Ugandských bobů, která je slazená pouze kokosovým květovým cukrem v obsahu kolem 20% a je úchvatná. Zejména jde o nejvyšší kvalitu surovin (BIO a RAW) a mistrovské zpracování ve Švýcarsku, kde se nedělají kompromisy.
Tyto RAW a BIO sušené kousky manga jsou skutečným pokladem z peruánských And. Rostou v nadmořské výšce 3000 metrů mezi tradičními drobnými farmáři. Ekologické pěstování zaručuje čistý, 100% přirozený požitek. Když jsou manga zralá, pečlivě se sklízejí a suší při nejnižších teplotách (nikoli na slunci). Náš místní partner spolupracuje s farmáři na zajištění udržitelného pěstování, sociálních pracovních podmínek a posílení místní ekonomiky.
Určitě jste si někdy koupili sušené mango, které mělo krásné obří tlusté plátky a na povrchu i ve struktuře bylo velmi (až nepřirozeně) sladké a značka se přitom tvářila, že Vám prodává 100% sušené mango, bohužel realita je taková, že různé fruktózové infuze a sirupy, sladká činidla na povrch nebo přmo cukr používá stále mnoho značek a spotřebitele nezákonně klamou tím, že to třeba ani nenapíšou do složení (viz časté výsledky namátkových kontrol SZPI), mnohdy v sušeném ovoci najdeme i různá další zbytečná aditiva, konzervanty a balast, který tam rozhodně nemá co dělat, pokud navíc není ovoce BIO - máte téměř jistotu, že bude obsahovat rezidua pesticidů a různé chemie.
Znalci kvality se ale nedají ošidit, a rozdíl poznají okamžitě, 100% přírodní a organické mango rozhodně není přeslazené ani neobsahuje jako například přírodní fíky nebo banány na povrchu zkrystalizovaný cukr, má mírnou sladkost i kyselku a zejména obří nálož vůně a aroma, o to více pokud je navíc zpracováno nejšetrnější metodou pro zachování všech cenných živin a chuti!
Toto vysokohorské Andské mango z eklogického zemědělství 3000m nad mořem v Peru je v RAW a BIO kvalitě a bez aditiv zcela zřejmě tím nejkvalitnějším mangem na trhu a setkává se s naší ručně vyráběnou 73% čokoládou bean-to-bar vyrobenou z eticky obchodovaných kakaových bobů z Ugandy. Čokoládu vyrábíme s láskou a ruční prací v naší továrně v Uetendorfu.
Zcela unikátní a 100% přírodní produkt bez zrnka běžného cukru, který nadchne každého od dětí, přes sportovce až po seniory!
Dokonalá svačinka od naturkostbar plná minerálů a energie, bez cukru.
- geniální spojení pravého RAW manga (sušeného do 41°C) a 73% řemeslné čokolády
- nekompromisní složení čokolády pouze s kokosovým květovým cukrem
- RAW a BIO, se Švýcarským filtrem TOP kvality
- Suroviny přímo od farmářů v Peru do malé manufaktury ve Švýcarsku a následně k nám na hlavní sklad Československého exluzivního distrubutora adamraw.cz (kompletní přehled suroviny celého řetězce od původu až po Vašeho distrbutora)
- Dokonalá a čerstvá chuť se zachováním maxima živin a aroma
- úžasné chuťové opojení a výživa
- již 2-3 kousky díky použití nejkvalitnější hořké čokolády dodají skvělou energii a dostatečně zasytí!
- perfektní před-tréninková svačinka plná vitamínů a hlavně minerálů jako je: draslík, hořčík, křemík, selen, zinek, fosfor, měď, železo, vápník a další!
Mango je jedním z nejoblíbenějších sušených plodů vůbec! Poskytuje tělu značné benefity a je bohaté na živiny a minerály i vitamín C a vitamín A. Obsahuje mnoho draslíku, fosforu, hořčíku a vápníku a antioxidační minerály jako selen, měď, zinek a mangan. Vysoký obsah rozpustné vlákniny pomáhá procesu trávení. Draslík pomáhá vyrovnávat tělesné tekutiny, uvolňovat stěny krevních cév a předcházet vysokému krevnímu tlaku. Sušené mango je bohaté na vápník a železo, které je životně důležité pro tvorbu DNA a také hemoglobinu. Nedostatek železa se může projevit snižováním počtu červených krvinek v těle, anémií, která vyvolává únavu, bušení srdce a letargii. Přirozené cukry z celistvého ovoce s vlákninou, jsou pomaleji se uvolňující cukry, které dodávají stabilní energii a nedochází k prudkým výkyvům hladiny cukru v krvi a nevytvářejí chuť na další sladkosti. nebo energetický pád.
***
NATURKOSTBAR unikátní Švýcarská BIO/RAW kvalita = JEDINEČNÉ A HOLISTICKÉ PŘÍSTUPY KE KAŽDÉMU KROKU PRODUKCE
Chladný šroubový lis, speciální sušičky na RAW plody (do 41°C), řemeslný kamenný mlýn a mnoho dalšího.. BIO kvalita, 100% přírodní složení, úplná transparentnost, maximální zachování cenných živiny: to a mnohem více jsme my - ŘEMESLNÁ MANUFAKTURA NATURKOSTBAR.
Naše podnikání je od začátku 100% organické i veganské: z etických i zdravotních důvodů a z důvodu ochrany životního prostředí. Ať už naše rostlinné čokolády typu bean-to-bar, vysoce kvalitní sušené plody a výrobky z nich a další produkty – v naší BIO továrně v Uetendorfu je středem zájmu absolutní kvalita a řemeslné zpracování. Jsme důmyslní s jednotlivými kroky zpracování do těch nejmenších detailů. Spojujeme tradiční řemeslo a staré znalosti a hodnoty s novými technologiemi a dovedně zachováváme přírodní charakter a sílu našich přírodních surovin tak, jak zamýšlela matka země.
Pro produkty, které chutnají opravdově a jsou pro vás skutečně dobré. Dáváme si na čas. Pro vývoj produktu, pro recepturu, pro výrobu.. S našmi vodou chlazenými mlýny, speciálními sušičkami, žulovými kameny a řemeslnou výbavou na výrobu bean-to-bar čokolády vědomě spoléháme na skutečně pomalou a pečlivou výrobu – ve prospěch vskutku jedinečné kvality až po pečlivé balení a přepravu k Vám zákazníkům.
Díky vysoké přidané hodnotě TOP švýcarského výrobce a přímým marketingovým kanálům vytváříme regionální pracovní místa a využíváme synergie ze Švýcarska jako obchodního místa.
Zaručujeme holistický požitek. Komunikujeme transparentně a udržujeme udržitelné a šetrné využívání zdrojů – našich vlastních i zdrojů naší planety. Protože věříme, že ty nejlepší potraviny rostou ve zcela zdravém prostředí. A že ústřední roli hraje vášeň a blaho lidí, kteří je pěstují, sklízejí, přepravují, zpracovávají, balí, propagují a prodávají.
Udělat vám radost jako zákazníkovi těmi nejkvalitnějšími produkty, které jsou pro Vás skutečně dobré a které si můžete užívat s čistým svědomím – to je náš #1 cíl.
Tyto organické sušené kousky manga s BIO certifikací a s původem v Peru byly mistrovsky zpracovány ve Švýcarské top kvalitě řemeslné manufaktury NaturKostbar při teplotách do 41°C unikátní metodou.
Toto mango, bohaté na svůj specifický antioxidant mangiferin, na železo, mangan, karoteny, vit C a draslík je mj. také zdrojem bílkovin, stopových prvků a dalších minerálních látek, jako je hořčík, měď a vápník. Sušení na slunci, ačkoli vysoce kvalitní - není nejšetrnější ani nejideálnější metodou přirozené konzervace ovoce jako je toto, na povrchu mohou při sušení kumulovat velmi vysoké teploty a zároveň po dlouhou dobu a plody následně ztrácejí nejen enzymy, ale i velkou část svých živin a tím také aroma, barvu, chuť a vůni..
Lahodný příspěvek k vaší vyvážené stravě, svačina, dezert nebo nápad na dárek.. Na hřišti, v kanceláři nebo na cestách: Naše kousky organického surového manga v čokoládě jsou lahodnou ovocnou svačinkou – čisté nebo v kombinaci s jinými plody a ovocem. Obohatí vaše kaše, ovocné saláty a dezerty. Dodávají také zvláštní nádech některým slaným pokrmům!
***
RAW kvalita = Nabité živinami! Tyto banány jsou menší a aromatičtější než banány Cavendish, které se v této zemi nejčastěji používají. Po sušení se vyznačují jedinečnou sladkou vůní a jemnou, nelepivou konzistencí. Jsou také zdrojem bílkovin, stopových prvků a minerálních látek, jako je draslík, hořčík, mangan a vápník. Jen hrst sušených banánů významně přispívá k vašemu dennímu příjmu vitamínu B6. RAW banány vám také mimo jiné dodají vitamíny C a B3. Sušení na slunci, ačkoli vysoce kvalitní - není nejšetrnější ani nejideálnější metodou přirozené konzervace ovoce jako je toto, na povrchu mohou při sušení kumulovat velmi vysoké teploty a zároveň po dlouhou dobu a plody následně ztrácejí nejen enzymy, ale i velkou část svých živin a tím také aroma, barvu, chuť a vůni..
HMOTNOST: 150g
ZEMĚ PŮVODU: Peru (mango), Uganda (kakao) Vyrobeno: Švýcarsko (Naturkostbar AG)
SLOŽENÍ: BIO Mango*(Peru), BIO kakaové boby*(Uganda), BIO cukr z kokosových květů*, BIO kakaové máslo*, BIO bourbonská vanilka*
*z ekologického zemědělství mimo EU (CZ-BIO-002) *CH-BIO-038
Nutriční hodnoty Ø | na 100 g/100 ml | % 1 |
---|---|---|
Energie: | 1878 kJ/445 kcal | 22,25 % |
Tuky:
|
19,50 g | 27,86 % |
z toho: nasycené mastné kyseliny:
|
11,61 g | 58,05 % |
z toho mononenasycené mastné kyseliny:
|
0,20 g | 1,33 % |
z toho polynenasycené mastné kyseliny:
|
0,10 g | 0,67 % |
Sacharidy: | 58,50 g | 22,50 % |
z toho cukry:
|
52,10 g | 57,89 % |
Vláknina:
|
11,90 g | 23,80 % |
Bílkoviny:
|
4,70 g | 9,40 % |
Sůl:
|
0,10 g | 1,67 % |
Vitamín D:
|
0,20 ug | 4,00 % |
Vitamín C:
|
3,40 mg | 4,25 % |
Vitamín B1 (thiamin):
|
0,06 mg | 5,45 % |
Vitamín B6:
|
0,00 mg | 0,00 % |
Vitamín B12:
|
0,00 ug | 0,00 % |
Vápník:
|
58,40 mg | 7,30 % |
Fosfor:
|
169,80 mg | 24,26 % |
Železo:
|
2,40 mg | 17,14 % |
Hořčík:
|
79,70 mg | 21,25 % |
Zinek:
|
0,30 mg | 3,00 % |
Měď:
|
0,70 mg | 70,00 % |
Mangan:
|
0,70 mg | 35,00 % |
Draslík:
|
694,30 mg | 34,72 % |
Chlorid:
|
68,70 mg | 8,59 % |
SKLADOVÁNÍ: skladujte v suchu a temnu při max. pokojové teplotě
Spotřeba: dle datumu na obalu (bis Ende)
Mohlo by Vás zajímat
SLEEPbiotic - Natural Stacks 292g
Přírodní formule rezistentních škrobů s unikátním prebiotickým efektem.
Naive Raw med (s pláství a včelami) 460g
Pravá kvalita skutečně surového, živého RAW medu s pláství i včelami pro unikátní výživovou hodnotu.
BIO RAW klíčené krekry Dolce Vita Naturkostbar (Swiss) 68g (CZ-BIO-002)
Křupavá organická svačina v RAW food kvalitě vyrobená ve Švýcarsku ze zeleniny, klíčených plodů a italských bylinek a koření. Bezlepkové a zpracováno do 41°C. Švýcarská řemeslná manufaktura, BIO certifikováno.
BIO RAW klíčený oves Naturkostbar (Swiss) 500g (CZ-BIO-002)
Nejvyšší kvalita RAW BIO ovsa na trhu - vyklíčeno, bezlepkové. Švýcarská řemeslná manufaktura, zpracováno do 41°C, BIO certifikováno.
BIO MEDJOUL DATLE ve 100% čokoládě Karuna Peru 200g (CZ-BIO-002)
Dokonalé spojení prémiových organických datlí a 100% kraftové peruánské "čokolády" KARUNA bez zrnka přidaného cukru! Ochutnejte naše na zakázku vyrobené, na povrchu křupavé a uvnitř nebesky sladké datlové kombo. 100% čokoláda tvořící polevu je z výběrových kakaových bobů Chuncho v Peru.