Radek Nájemník

Dokud byli moje rodiče spolu, tak jsem pil hodně alkohol, kouřil cigarety a trávil každý pátek a víkend s přáteli. Čerstvě po rozvodu mých rodičů jsem začal jezdit hodně na kole. Řekl jsem si než utápět smutek v alkoholu, drogách, tak začnu radši sportovat. Začal jsem tedy jezdit na kole. K cyklistice jsem postupně přidával i workout. Začátky byli hodně těžké, všechno jsem se naučil skrz internet. Co se týče cviků, stravy atp. Nejdříve jsem začínal s kliky, cviky na břicho … Postupem času jsem si koupil domů hrazdu, bradla, závaží a rozjel jsem to ve velkém. Už jako malý kluk mě hrozně bavilo někde šplhat, běhat, lézt, takže jsem si vlastně po 14 letech začal plnit sny.

Po par měsících co jsem už cvičil, jsem se pokusil skrz SebeRevoltu propagovat ven moje výsledky a motivovat ostatní. Také jsem zkusil založit skupinu v našem městě. To se mi povedlo. Nejdříve jsme byli 3, poté nás bylo 5 … postupem času to par lidí přestalo bavit, takže jsme jednu dobu cvičili ve 2 – 3 lidech … a v momentální době nás je 7. Navíc máme dobré kontakty se sesterskou skupinou v Novém Bydžově. Jelikož její zakladatelé začali vlastně nejdříve cvičit s námi.

Momentálně se snažím motivovat ostatní k lepším zítřkům, aby viděli, že skrz alkohol a drogy cesta nevede. Že se dá život užívat lepšími aktivitami než bezvýsledným vysedáváním venku na lavičce, kouřením cigaret a pitím tvrdého alkoholu.

Když jsem začal s workoutem bylo mi 17 let, vážil 63 kg, výška asi 174 cm.

Teď je mi 19 let, vážím 79 Kg a měřím 178 cm.

Užívejte života, žijte současností, neohlížejte se do minulosti … určete si cíle, priority a za nimi si jděte za každou cenu. Doufám, že Vás můj příběh dostatečně motivoval a taky dokážete změnit sami sebe. ;)

 Zde je ještě odkaz na moje you tube video. Transformace a můj progress:

Provozovatel webu, Adam Raw, se sídlem Metylovice 552, Metylovice, 73949, IČ: 03452824, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím