Petr F.

 Zaujalo mě tak, že jsem si řekl, že bych mohl začít také cvičit, sice ne workout, ale začít se hýbat, sportovat, změnit se.

Na to konto jsem napsal jsem kamarádovi, jestli by nechtěl začít chodit do posilovny, že to můžeme zkusit a když se nám to nebude líbit, můžeme toho nechat. Kamarád s mým překvapením souhlasil a dohodli jsme se na den, kdy vyrazíme. Měl jsem obavy z neznáma, ale ty velice rychle přestali, když jsme s překvapením koukali jak nás vzali do party a radili nám jak cvičit, co děláme špatně, jak to napravit.

Po prvním tréninku jsem se cítil všelijak, vše mě bolelo, ale zároveň jsem měl příjemný pocit, že jsem pro sebe udělal něco dobrého. To samé mi potvrdil kamarád a hned jsme se domluvili na další trénink. Trénink od tréninku jsem se cítil lépe a hlavně jsem cítil, že jsem našel něco co mě skutečně baví.

Byly to 4 měsíce, co jsme chodili pravidelně cvičit ( 2x týdně) a začal jsem na sobě pozorovat změny. zhubl jsem, zesílil a cítil jsem se lépe. Dokázal jsem podat větší výkon, pokořil jsem svých prvních 10 kliků na které bych před těmi 4 měsíci ani nepomyslel.

 1.4.2013 nám zavřeli posilovnu, kvůli rekonstrukci ( prý na rok, je zavřená ještě teď) a já se začal pídit po něčem novém. Cvičení mě bavilo a já nechtěl přestat kvůli zavřené posilovně a platit za posilovnu která 2x tak dražší než ta, kam jsme chodili mi přišlo přehnané.

 Stále jsem sledoval Adamovu tvorbu a řekl jsem si, že začnu posilovat s vlastní váhou. Workoutové hřiště jsme neměli, takže jediná možnost bylo cvičení doma. Začal jsem cvičit doma, tvrdě makal, posouval svoje hranice, až jsem byl schopný udělat v kuse 42 kliků. vyzkoušel jsem obrovské množství cviků vyzkoušel jsem spoustu diet, zkusil jsem takřka vše. Nadšení pro cvičení mi vydrželo do teď a i když nejsem nějaká korba, pořád mám pár kilo navíc, tak na sobě pořád pracuju, nechám se nadále inspirovat Adamem, a dalšími.

 Tento článek bych chtěl věnovat lidem, co se bojí začít, bojí se posměchu, neúspěchu. Nechte si radit, nechte se inspirovat. Kašlete na posměšky. Vydržte a uvidíte, že vám dřina přinese ovoce.

 Petr F.

Provozovatel webu, Adam Raw, se sídlem Metylovice 552, Metylovice, 73949, IČ: 03452824, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím