Lukáš Čeloud

Tak byly doma věčné boje, protože to se mnou doma mysleli dobře, ale já to nechápal,  byl jsem hrozně líný a neměl jsem cvičení vůbec rád. Nevyhnul jsem se také čtyřem ortopedickým operacím na nohách.  Bralo mi to hodně sil, když už jsem se někam dopracoval přes ty různé rehabilitace, tak přišla operace a já začínal znovu. Učil jsem se rovnováhu, jak  se dostat do auta , do vany a takové věci nejsou pro zdravého člověka žádný problém. Pro představu  - ta poslední  operace trvala přibližně čtyři, pět hodin a takové bolesti, které jsem měl po té operaci už nechci nikdy zažít, díky tomu jsem byl vychrtlý a slabý jedinec, kterého nic moc nebavilo krom plavání a sledování hokejových zápasů.

Ale někde v nitru se čas od času ozýval hlas, který říkal - začni na sobě pořádně makat, ale nebyl nikdy dost silný. Snažil jsem se také zapadnout do nového prostředí a kolektivu mých známých a kamarádů, proto jsem  začal pít. Pořádal jsem různé párty a myslel jsem si o sobě, jaký jsem frajer utrácel jsem za alkohol hromadu peněz. 

Naštěstí v létě roku 2012 přišel zlom, dostaly se ke mě songy od Revolty, které mě velmi zasáhly. Díky Revoltovi jsem se začal zajímat o duchovní věci, začal jsem se zajímat o to, jak funguje mysl, ego, vesmírná přitažlivost.. Začal jsem číst knihy, koukat na videa od různých duchovních učitelů, vnímat energie a tělo. Tohle  všechno mi dodalo velký klid a také mi to přitáhlo do života nové skvělé lidi. Pak jsem viděl na internetu video o SebeRevoltě, kterou založil Marek společně s Adamem a hrozně se mi video líbilo a celá myšlenka projektu.

Říkal jsem si, začnu makat a přidám se k nim. V srpnu 2012 jsem odjel na dovolenou do Maďarska, před kterou jsem si řekl, tady začneš. Byl jsem tam nějakou dobu a naplaval jsem tam asi 6 KM v bazénu.  Po dovolené jsem si našel na Facebooku skupinu SebeRevolta Brno a napsal jsem vedoucímu skupiny, jestli bych mohl dojít za nimi na trenál - přišla odpověď - jasně! Budeme rádi a myslíš si, že uděláš přítah na hrazdě - říkám jo, to by neměl být problém.

5 Září jsem se vydal na první trenál SebeRevolty Brno. Kluci mě skvěle přijali, za což jsem byl moc rád, zjistil jsem že udělat přítah, není žádná sranda a jen díky pomoci kluků jsem udělal přítahy.  Byl jsem tak vyhecovaný, že jsem tam nechal úplně všechno a co jsem pak zažil dny po tom, to jsem nikdy předtím nezažil. Velká bolest svalů, že jsem nemohl dojet  na vozíku ani do školy. Trpěl jsem, ale pokračoval jsem dál, trénoval jsem s klukama většinou dvakrát týdně. Pořád jsem se snažil udělat přítah sám, ale nic,  nakonec mi to trvalo celého půl roku, než jsem přítah zvládl.

V zimě jsem začal chodit do posilovny a makal na sobě. Jednoho dne jsem na jednom trenálu stoupl ke hrazdě, že to zkusím a najednou to tam bylo! Přítah byl tam, ovládla mě obrovská radost a nabilo mě to obrovskou energií. Začal jsem chodit cvičit až 4x týdně.  Makal jsem a hnalo mě to, co jsem si řekl - budu mít silné ; funkční zdravé tělo. Silnou mysl a silného ducha... zahodil jsem alkohol a cvičil jsem stále a pořád, až zanedlouho přišlo první vystoupení před lidmi a to mi dodalo ještě více motivace a síly.

Začalo se o mě vědět,  začali mi psát lidé ze všech koutů Česka i Slovenska, jak mi fandí, jak je inspiruji a motivuji. To pro mě bylo a je stále neuvěřitelné, a tohle byl a je největší motor, abych makal ještě více a byl ještě lepší. Tak se stal Workout mou každodenní součástí. Stále cvičím, jak doma tak venku,  posilovně.  Sledování videí byla moje každodenní zábava. Sleduju jak českou tak zahraniční scénu, ze začátku hlavně tu českou.

Nejvíce Adama Raw, jeho videa mě nejvíce motivovala, pořád jsem to sledoval říkal si, tohle by si mohl zkusit a tak jsem zkoušel. Trénoval jsem hodně, dlouho třeba dračí vlajku - Dragon Flag.

Postupem času se začala měnit situace. SebeRevolta, jako taková se podle mě postupem času začala rozpadat. Byly spory lidí a v Brně si začali tvořit vlastní týmy. Nebo začali cvičit sami a tak i já začal cvičit sám. V současné době je to už přes dva roky co cvičím Workout získal jsem větší sílu, mám za sebou několik vystoupení to největší určitě na druhém Czech workout battle který se konal v Olomouci byl to pro mě velký zážitek  a obrovská motivace do dalšího cvičení.

Před několika měsíci jsem začal cvičit s Czech Workout s Ladou Přidalem a Xionem - toho si hrozně moc vážím, že s nimi můžu trénovat. Trenály s nimi, mě posouvají - obrovsky. Jdu dopředu, klukům moc děkuji.

Chystám ve Workoutu i v osobním životě ještě velké věci, je to víc než cvičení, je to životní styl, který mi změnil život. Velmi pozitivně. Začal jsem si věřit, důvěřovat sám sobě a chci pomoci ostatním svým příkladem. Když se rozhodnete, prostě to jde!

Chtěl bych poděkovat všem, co mi fandí, co mě sledují, dává mi to velkou sílu!! Pracujte na sobě, inspirujte, nikdy se nevzdávejte a pomáhejte ostatním. Kašlete na soupeření, je jen jediný soupeř a to jste VY sami! Mějte se fajn, dělejte co vás baví, makejte na tom, šiřte, motivujte ,budte pozitivní...

Zdarec Luky

 

Provozovatel webu, Adam Raw, se sídlem Metylovice 552, Metylovice, 73949, IČ: 03452824, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím