SOKLET přináší tu nejlepší čokoládu z Indie. Unikátní čokoláda s černým česnekem.
Kombinace dvou tonizujících superpotravin. Více o černém česneku: https://www.adamraw.cz/cerny-cesnek
Soklet je první a jediný Indický výrobce čokolády „tree-to-bar". Kakao je rovněž „single origin“, což znamená, že všechny kakaové boby, které používáme k výrobě naší čokolády, pocházejí z našich vlastních plantáží. Máme pod kontrolou proces výroby čokolády od pěstování a šlechtění kakaovníků až po temperování čokoládové tabulky. Soklet přináší to nejlepší ze všech přírodních indických čokolád bez umělých aditiv.
Černý česnek, charakteristická přírodní přísada vyrobená zráním štiplavého bílého česneku na něco zvláštního! Samotný je superpotravinou pro organismus a v kombinaci s naší prémiovou 70% tmavou Indickou čokoládou se stane božským zážitkem i pro chuťové pohárky. Kombinace sladké, hořké a pikantní chuti jako žádná jiná. Vyrábíme čokoládu z kakaa pěstovaného na vlastních plantážích v podhůří Anamalais, kde vybíráme a fermentujeme jen to nejlepší z každé šarže.
V průběhu procesu zrání česneku dochází k přeměně některých nestabilních sloučenin, včetně velmi známého allicinu (ze zdravotního hlediska nejdůležitější složka klasického česneku) na více stabilní a pro tělo lépe vstřebatelné sloučeniny. Česnek pak navíc obsahuje stabilní a ve vodě rozpustné sirnaté sloučeniny jako je S-allyl merkaptocystein (SAMC) a S-allyl cystein (SAC), velmi silné antioxidanty.
Tato 70% čokoláda je stejně jako všechny kvalitní kakaové tabulky velmi bohatá na energii stabilních tuků, specifickou vlákninu, bílkoviny, minerály, antioxidanty a teobromin - dle nutričního složení a množství tuku/sacharidů/bílkovin, které je díky původu bobů a zpracování specifické a unikátní pro každou značku a druh kakaové tabulky je možné vyčíst i očekávat zajímavé rozdíly.
Je potřeba nikdy nezapomínat, že prémiové kakaové tabulky tohoto typu se nežvýkají jako jídlo. Po malých kouscích se nechávají rozpustit v ústech a na jazyku (cumlají se). Symfonie chuti, kterou společně dokáží jednotlivé tóny pravé čokolády zahrát, má svůj průběh a čas a je dost závislá na individuálním vychutnání (ideální je nedělat v danou chvíli nic jiného) a také velmi pestrá dle původu použitých bobů a jejich typu zpracování.
Soklet Black Garlic je oslazená Indickým třtinovým cukrem v množství jen 8g na celou tabulku (ekvivalent množství přírodního cukru v cca půlce menšího jablka).
Superpotravina k posílení energie.
Část výnosů z každého on-line prodeje jde na ekologické účely.
HMOTNOST: 50 g
ZEMĚ PŮVODU: Indie
SLOŽENÍ: Kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, černý česnek. Obsah kakaové sušiny minimálně 70 %. Může obsahovat stopy ořechů a mléka.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota
2141 kJ/512 kcal
Tuky 26,21 g
z toho nasycené mastné kyseliny 7,86 g
Sacharidy 57,99 g (velká část je vláknina)
z toho cukry 16,20 g
Bílkoviny 10,81 g
Sůl 0mg
Může obsahovat stopy mléka, arašídů a ořechů.
Neobsahuje lepek ani sóju.
SKLADOVÁNÍ: Skladujte v chladu a suchu.
Mohlo by Vás zajímat
100% čokoládová tabulka ze 7 typů kakaa a bez cukru. Extrémně vybalancovaná. Umělecké dílo z kakaa od Angiolini z Itálie.
skladem
189 Kč 169 Kč
100% Chocolat Madagascar AMBOHIMENA (bez přísad) 75g
Zlatem oceněná 100% "tree to bar" tabulka z Madagaskaru. ’Single terroir’ Ambohimena, Mava Estate, Sambirano.
skladem
235 Kč 199 Kč