KAKAU WORSHIP - Řecká prémiová BIO značka, jejíž tvůrci si nejprve vžili čokoládovou kulturu přímo při životě v Jižní Americe zdejší prací s domácí čokoládou. V dnešní době se již vyvinuli do kakaové "laboratoře" se sídlem v Řecku, kde se zaměřují na ruční výrobu organické čokolády "od bobů po tabulku" a to pouze z fair trade kakaa z celého světa. 

Mystická BIO 65% SIRIUS VELVET je exkluzivní řemeslná bean-to-bar čokoláda, vyrobená z criollo kakaových bobů z Madagascaru a je slazená kokosovým květovým cukrem a ochucena speciálními mandlemi z ostrova Kea.

Za dávných časů vysušil dech Siriuse celý ostrov Kea a způsobil chaos pro místní obyvatelstvo. Tento suchý majestát nakrmil naše mandle úžasnou egejskou chutí, která z nich dělá jedny z nejzvláštnějších a nejlepších mandlí na planetě. Xotaris je sbírá stejnými metodami jako naši předkové. Požitek z této čokolády má sametový nádech Gejši a nuance orientu.

Na severním pobřeží Madagaskaru rostou kakaovníky druhu Criollo již od 18. století - jejich kakaové boby patří k těm nejlepším na světě. Tato kakaová tabulka z nich vyrobená má úžasnou, vyváženou intenzivní chuť a tvoří excelentní kombinaci tónů.

Tato 65% čokoláda je stejně jako všechny kvalitní vysokoprocentní kakaové tabulky velmi bohatá na energii stabilních tuků, specifickou vlákninu, bílkoviny, minerály, antioxidanty a teobromin - dle nutričního složení a množství tuku/sacharidů/bílkovin, které je díky původu bobů a zpracování specifické a unikátní pro každou značku a druh kakaové tabulky je možné vyčíst i očekávat zajímavé rozdíly.

Je potřeba nikdy nezapomínat, že prémiové kakaové tabulky tohoto typu se nežvýkají jako jídlo. Po malých kouscích se nechávají rozpustit v ústech a na jazyku (cumlají se). Symfonie chuti, kterou společně dokáží jednotlivé tóny pravé čokolády zahrát, má svůj průběh a čas a je dost závislá na individuálním vychutnání (ideální je nedělat v danou chvíli nic jiného) a také velmi pestrá dle původu použitých bobů a jejich typu zpracování.

Tato čokoláda je oslazená organickým kokosovým květovým cukrem v množství 24,5g na celou tabulku (ekvivalent množství přírodního cukru v jednom jablku).

HMOTNOST: 75 g
ZEMĚ PŮVODU: Madagascar
SLOŽENÍ: Kakaové boby, kakaové máslo, cukr z kokosových květů, Kea mandle. Vše v BIO kvalitě.* Ekologické zemědělství. Obsah kakaa minimálně 65%. *GR-BIO-01 (non-EU agriculture EKO)

Bez alergenů - neobsahuje ani stopy lepku, sóji či mléka. Baleno ve 100% biologicky odbouratelném obalu.

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota
2698 kJ/645 kcal
Tuky 41,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny 26,8 g
Sacharidy 42,5 g (část jako vláknina - 11,7g)
z toho cukry 32,7g
Bílkoviny 8,2 g
Sůl 0,18 g

SKLADOVÁNÍ: Skladujte v chladu a suchu.


Mohlo by Vás zajímat

BIO 100% Belize (bez přísad) Georgia Ramon 50g

BIO 100% Belize (bez přísad) Georgia Ramon 50g

100% BIO čokoládová tabulka Georgia Ramon.

skladem

159 Kč

BIO 100% Madagaskar (bez přísad) Francois Pralus

BIO 100% Madagaskar (bez přísad) Francois Pralus

BIO 100% čokoládová tabulka z Criollo kakaa z Madagaskaru.

dostupnost podle variant

119 Kč

99% GAY-ODIN (bez cukru)

99% GAY-ODIN (bez cukru)

Řemeslná italská "skoro stovka" z Neapole. 99% bean to bar čokoláda BEZ CUKRU. Malošaržová kvalitní ruční výroba od roku 1894.

není skladem

199 Kč

Provozovatel webu, Adam Raw, se sídlem Metylovice 552, Metylovice, 73949, IČ: 03452824, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím