Exkluzivní set pro přípravu filtrované kávy (sklo a dřevo)
Nejkvalitnější přírodní (sklo/dřevo) set pro přípravu výběrové filtrované kávy z těch nejlepších věcí, které kávový svět nabízí. Zobrazit více
Výrobce: | Výrobce: Raws |
Kód: | Kód: BB50 |
Toto je kompletní vybavení pro domácí i profesionální přípravu filtrované kávy metodou pour over, složený z těch nejkvalitnějších přírodních (zejm. sklo a dřevo) pomůcek, které kávový svět nabízí. Sestavili jsme ho pro Vás po půl roce osobního testování a z odborných rad mnoha kávových expertů a kapacit v oboru. Jeho tržní hodnota je přes 17000 kč a my jsme se ho rozhodli v rámci maximální podpory těch nejnáročnějších (jako jsme i my sami) při objevování kouzla top domácích filtrovaných káv (třeba naší výběrové arabiky BeBerry) a s minimální, zcela symbolickou marží nabídnout za nejvýhodnějších podmínek jako ultimátní set. Detailní popis/hodnota všech částí viz níže. Z hlediska inspirace k dlouhodobé investici do toho nejlepšího a možnosti co nejlepší ceny za celý set, nenabízíme jednotlivé části (s vyjímkou filtrů) samostatně/dráž.
Metoda "pour over" (také známá jako překapávaná káva) je precizní manuální metoda přípravy čerstvé filtrované kávy, při které se horká voda pomalu a rovnoměrně přelévá přes čerstvě namletou výběrovou kávu v papírovém filtru. Tato metoda umožňuje extrakci všech chutí a aromat, což výslednou kávu činí výraznější a plnější. Zároveň se jedná (za předpokladu, že používáte nejkvalitnější kávová zrnka jako například https://www.adamraw.cz/vyberova-arabica-beberry/ ) o nejzdravější typ kávy vůbec (více informací úplně dole na této stránce).
Tento ultimátní luxusní set obsahuje všech 6 na fotkách zobrazených věcí pro nejlepší zážitek z přípravy top kávy a dále individuálně popsaných: mlýnek, váha, elektrická konvice s husím krkem, skleněný dripper i konvička a sadu přírodních papírových filtrů V60 vel. 02 (ideální velikost jak pro menší množství kávy tak pro kávu pro více osob).
Mlýnek Comandante C40 MK4 Nitro Blade Liquid Amber (hodnota 7+ tis)
Comandante C40 MK4 Nitro Blade - je nová verze jednoho z nejlepších mlýnků na kávu na světě. Zařízení nabízí široký rozsah mletí, stabilní provoz a propracovaný design s použitím nejkvalitnějších materiálů na trhu.
Verze MK4 obsahuje několik aktualizací:
- Nový tvar a materiál rámu jádra - robustnější, s větší kapacitou a bez zachycených zrn!
- Každý mlýnek je dodáván se dvěma nádobami: 1x z hnědého skla a 1x z čirého polymerového skla (BPA free). Ta druhá je lehká, odolná a lze ji použít i jako šálek!
- Přepracované balení se zvýšenou ochranou.
Čepele/frézka Nitro Blade®
Materiál a design frézky jsou hrdým výsledkem dlouholetého výzkumu a vývoje v kávové laboratoře Comandante®. Nitro Blade® je unikátní, protože používá vysoce legovanou nerezovou ocel s vysokým obsahem dusíku s jemnou martenzitickou mikrokrystalickou matricí.
Geometrie frézky byla optimalizována pro dosažení vynikajícího průchodu kávových zrn se sníženým točivým momentem a zároveň pro dosažení zjemněného rozložení velikosti částic pro nejlepší výsledky.
Nastavení mletí
Systém Comandante click vám dává plnou kontrolu nad jakoukoli metodou přípravy a uzamkne preferované nastavení mletí, což vám pomůže dostat z pražené kávy to nejlepší a opakovat výsledky znovu a znovu identicky. Díky tomuto špičkovému mlecímu výkonu se Nitro Blade stala zbraní volby skutečných kávových nadšenců po celém světě, od domácích baristů až po šampiony World Brewers Cup.
Design
Nerezová ocel je tou správnou volbou pro výrobu robustního a potravinářsky bezpečného mlýnku na kávu. Proto je z nerezové oceli vyroben nejen mlecí kotouč, ale i tělo, osa, klika a mikrokuličková ložiska. Výrobky Comandante neobsahují hliník.
V případech, kdy lze ke zlepšení výkonu použít polymery, používá Comandante vysoce výkonné polymery bez obsahu BPA, které splňují nejpřísnější normy pro bezpečnost potravin. Tyto materiály jsou navrženy tak, aby vydržely roky náročného používání.
Comandante miluje přírodní dřevo. Masivní dubové rukojeti, které vyrábějí partneři z německého Černého lesa (Black Wood), jsou díky jedinečné struktuře úžasně ergonomické a zároveň krásné na pohled. U tohoto modelu laminují řemeslníci Comandante tenkou vrstvu krásného dřeva na tělo z nerezové oceli a poté jej s pečlivou pečlivostí voskují a vyleští.
Každý mlýnek C40 MK4 je dodáván s jednou hnědou skleněnou nádobou na kávová zrna a jednou průhlednou polymerovou skleněnou nádobou na kávová zrna. Obě se velmi snadno čistí a pojmou přibližně 40 g pražených kávových zrn. S hmotností něco málo přes 600 g, kompaktní velikostí a robustní konstrukcí mlýnek C40 znamená, že ať už jste doma nebo na dobrodružství, nejlepší ruční mlýnek na světě bude vždy vaším věrným společníkem.
Materiál hl.: | Ocel |
---|---|
Země původu: | Německo |
Série: | C40 MK4 |
Typ produktu: | Mlýnek |
Číslo šarže: | 4260113437483 |
Index: | 0602000021 |
Výrobce: |
BB Coffee Company GmbH Kapellenstrasse 9 82008 Unterhaching Německo |
Hario V60 Drip Scale - Váha pro alternativní metody přípravy kávy (hodnota 1,2+ tis)
Váha V60 Drip Scale je nová verze klasické váhy Hario. Navržena s max. ohledem na baristy - váha váží kávová zrna nebo vodu a zároveň měří dobu přípravy. Tyto parametry je nezbytné kontrolovat pro přípravu dokonalého šálku kávy.
Díky skvělému designu a vysoce kvalitnímu zpracování bude váha mj. dokonalou ozdobou každé kuchyně a můžete ji používat samozřejmě k vážení nejen kávy.
Vestavěný časovač, možnost tárování, přehledný displej a snadné ovládání zaručují pohodlí při používání. Váha je napájena dvěma bateriemi AAA (jsou součástí balení), maximální rozsah vážení je 2 kilogramy.
Hario Drip Scale mění svou přesnost s rostoucí váženou hmotností:
Hmotnost | Přesnost |
2–200 g | 0,1 g |
200–500 g | 0,5 g |
500–2000 g | 1 g |
Země původu: | Čína |
---|---|
Barva: | Černá |
Typ produktu: | Váha |
Číslo šarže: | 4977642022010 |
Index: | 0506000032 |
Výrobce: |
HARIO EUROPE BV Profesor JHBavincklaan 2 1183 AT Amstelveen Nizozemí |
Hario V60 Skleněný dripper 02 - olivové dřevo (hodnota 1 tis)
Tato japonská vychytávka vám umožní vychutnat si nejlepší kávu naplno jednoduchým a efektivním způsobem. Filtrační metoda je skvělá zábava a umožňuje experimentovat s kávou. Překvapte své přátele bohatou chutí a vůní kávy a technikou její přípravy! Hario V60-02 umožňuje jednorázovou přípravu 300 - 500 ml kávy, což vystačí jak pro jednotlivce tak na několik porcí pro více lidí. Tato verze Glass Olive Wood je vybavena základnou z olivového dřeva. Její pevná základna je silná 1 cm a otvor je uzavřen silikonovým těsněním. Dripper se navíc vyznačuje velmi dobrou tepelnou izolací. Jeho kuželovitý tvar a speciální drážky na vnitřní straně dripperu zajišťují vynikající průtok vody. K přípravě lahodné kávy potřebujete kromě tohoto dripperu samozřejmě mlýnkem (viz výše) čerstvě mletou kávu vysoké kvality ( https://www.adamraw.cz/vyberova-arabica-beberry/ ), filtr (viz níže), váš oblíbený hrnek nebo servírovací konvičku (viz níže) a váhu (viz výše).
Vložte filtr do dripperu a postavte jej na nádobu, kterou používáte k podávání kávy. Proces přípravy trvá pouze 3 - 4 minuty. Podrobné pokyny a tipy pro přípravu kávy pomocí dripperu naleznete níže na této stránce. Další výhodou této metody je extrémně snadná údržba. Po použití jednoduše vyjměte filtr a dripper umyjte pod tekoucí vodou nebo v myčce nádobí. Jedinou částí, kterou nelze mýt v myčce nádobí, je samozřejmě dřevěná základna.
Hario v překladu znamená „král skla“, což dokonale odráží úspěchy této společnosti. Značka byla založena v roce 1921 a od té doby vyrábí nejkvalitnější produkty ze skla, keramiky a kovu. Výrobní proces probíhá v Japonsku s ohledem na nejlepší environmentální udržitelnost.
Země původu: | Japonsko |
---|---|
Materiál: | sklo i dřevo |
Typ produktu: | Dripper |
Číslo šarže: | 4977642736696 |
Index: | 0502010023 |
Výrobce: |
HARIO EUROPE BV Profesor JHBavincklaan 2 1183 AT Amstelveen Nizozemí |
Hario servírovací džbán na kávu 600ml - olivové dřevo (hodnota 1,3+ tis)
Džbán Hario Olive Wood je nejelegantnější konvičkou ze všech servírovacích džbánů Hario. Díky kombinaci odolného japonského skla, leštěné nerezové oceli a rukojeti z olivového dřeva se rozhodně řadí do nejvíce prémiové třídy na trhu.
Rukojeť každého servírovacího náčiní je ručně vyrobena místními řemeslníky. Tato nová verze servírovacího náčiní je vybavena dřevěným víkem, které umožňuje udržet váš nálev horký mnohem déle. Je naprosto kompatibilní se všemi produkty řady Hario V60.
Celková kapacita: 600 ml
Země původu: | Japonsko |
---|---|
Typ produktu: | Nádobí |
Číslo šarže: | 4977642019331 |
Index: | 0504020052 |
Výrobce: |
HARIO EUROPE BV Profesor JHBavincklaan 2 1183 AT Amstelveen Nizozemí |
Fellow Stagg EKG PRO - Elektrická profi konvice na přelévání - Matně černá s dřevěnou ořechovou rukojetí (hodnota 5,8 tis)
Fellow Stagg EKG Pro je nová, nejpokročilejší verze legendární konvice Stagg, určená pro milovníky filtrované kávy typu pour-over.
Díky této konvici nepotřebujete několik nástrojů naráz (ohřev, konvička s husím krkem na pour over..) a zároveň máte dokonalou kontrolu nad teplotou vody po celou dobu přípravy, navíc s možností konstantního udržování nastavené teploty!
Verze Pro je vysoce kvalitní přístroj známý od Fellow Stagg EKG
- Praktická kapacita 900 ml umožňuje připravit několik porcí kávy nebo čaje.
- Přesný výtok s husím krkem vám poskytuje plnou kontrolu nad naléváním. Příprava kávy bude konzistentnější a příjemnější.
- Variabilní regulace teploty od 40 do 100 stupňů Celsia (104 až 212 stupňů Fahrenheita) s přesností na stupeň Fahrenheita a na půl stupně Celsia. Požadovanou teplotu nastavíte rychle a jednoduše otáčením knoflíku.
- Režim HOLD slouží k udržení teploty vody.
- Konvice se automaticky vypne po 15 minutách v pohotovostním režimu.
- Stopky na vaření – když voda dosáhne požadované teploty, můžete na obrazovce zobrazit časovač.
- Minimalistický a elegantní design. Tělo je vyrobeno z vysoce kvalitní nerezové oceli 304 18/8 a je potaženo matnou černou barvou vhodnou pro potraviny. Rukojeť z ořechového dřeva s váhou poskytuje protiváhu a větší stabilitu při nalévání.
- Rychle ohřívá vodu díky výkonu 1200 W.
- Rozměry: 28,2 cm x 17,2 cm x 19,6 cm.
- 220 V, zástrčka EU
...a mnohem více:
- Režim průvodce ⇒ Umožňuje přístup k různým nastavením (uvedeným níže).
- Barevný displej s vysokým rozlišením ⇒ Zobrazujte jasně a barevně díky vyvýšenému LCD displeji.
- Větší přesnost ⇒ Přesně ohřívá a udržuje vodu s přesností na jeden stupeň Fahrenheita a na půl stupně Celsia.
- PID regulátor ⇒ PID regulátor, výkonný prvek v oblasti konstrukce kotlů, obvykle vyhrazený pro automobily a parníky, udržuje teplotu stabilně a co nejefektivněji.
- Aktualizace přes WiFi ⇒ Získejte nejnovější firmware prostřednictvím aktualizací přes WiFi pomocí aplikace Fellow Updater. Tato konvice se neustále vylepšuje.
- Vylepšené detaily ⇒ Nové utěsněné víko, gumové podložky pod konvicí a konektor rukojeti, který se nezahřívá.
Fellow Stagg EKG Pro nabízí režim navádění:
- Plán: Nastavte si konvici tak, aby dosáhla určité teploty v určitý čas.
- Režim průvodce: Nejste si jisti, kde začít? Vyberte si přednastavenou teplotu pro různé způsoby přípravy kávy a druhy čaje.
- Nadmořská výška: Zabraňte přetečení nastavením nadmořské výšky podle vaší polohy.
- Nastavitelný režim udržení teploty: Udržujte vodu horkou po dobu 15, 30, 45 nebo 60 minut.
- Zvonkohra + ovládání hlasitosti: Uslyšíte, kdy je voda připravena. Zapněte nebo vypněte a zvolte hlasitost.
- Jednotky: Vyberte Fahrenheita nebo Celsia.
- Předvaření: Vařte na maximální teplotu pro dezinfekci, než teplota klesne na požadovanou hodnotu.
- Jazyk: Vyberte angličtinu, francouzštinu a španělštinu.
- Hodiny: Zvolte analogové nebo digitální.
- WiFi: Získejte nejnovější firmware prostřednictvím aktualizací WiFi pomocí aplikace Fellow Updater. Upozornění: v současné době nemůžete ovládat konvici ani její nastavení prostřednictvím aplikace Fellow Updater.
Země původu: | USA |
---|---|
Typ produktu: | Konvice |
Číslo šarže: | 1230000201384 |
Index: | 2602000039 |
Výrobce: |
Společnost Fellow Industries Inc. Floridská ulice 320 CA 94110 San Francisco Spojené státy |
Dovozce: |
All Good S.A Mazowiecka 24i/u9 78-100 Kolobřeh Polsko |
Hario - Hnědé papírové filtry Misarashi - V60-02 - 40 kusů (hodnota 69,-)
40 kuželových přírodních papírových filtrů na kávu pro Hario V60-02 dripper.
- Vyrobeno z přírodní, nebělené papírové buničiny.
- Velikost kompatibilní s drippery Hario V60-01 i 02.
- Tyto filtry zajišťují správný průtok vody, což vám umožní připravit čistý a chutný nápoj.
- Vyrobeno v Japonsku
Země původu: | Japonsko |
---|---|
Obsah: | 40 ks |
Typ produktu: | Kávové filtry |
Číslo šarže: | 4977642723252 |
Index: | 0503000005 |
Výrobce: |
HARIO EUROPE BV Profesor JHBavincklaan 2 1183 AT Amstelveen Nizozemí |
-
Příprava:
- Káva: Použijte čerstvě namletou kávu, středně jemnou nebo dle vlastností individuální kávy.
- Voda: Ohřejte vodu na teplotu zpravidla 96°.
- Filtr: Vložte papírový filtr do dripperu a propláchněte ho horkou vodou, aby se uvolnily nechtěné papírové noty.
- Káva: Použijte čerstvě namletou kávu, středně jemnou nebo dle vlastností individuální kávy.
-
Bloom:
- Nasypte do filtru namletou kávu a jemně ji rovnoměrně rozprostřete.
- Zalijte kávu malým množstvím horké vody (cca 50 ml) a nechte ji nejdříve tzv. "kvést" (Bloom) po asi 30 sekund.
- Nasypte do filtru namletou kávu a jemně ji rovnoměrně rozprostřete.
-
Extrakce:
- Pomalu a rovnoměrně přelévejte zbytek horké vody přes kávu krouživými pohyby v pravidelných intervalech
- Příklad: (způsobů přípravy je více)
- Intervaly prolévání např. dle BeBerry Coffee: Po prvním zalití "výkvětu" (bloom) tedy cca 50ml vody a intervalu 30s následuje druhé zalití do přesně poloviny celkového objemu plánovaného filtrování (pro například 18g kávy a 300ml je to tedy 150ml (50ml už máme zalito z bloomu, tzn krouživými pohyby pomalu zaléváme dalších 100ml do 150ti ml (hmotnost i čas filtrace si kontrolujeme na váze pod dripperem, na které celou přípravu uskutečňujeme). Třetí zalití následuje za překapáním druhého a to přesně do nejzazší výšky kávy ve filtru, nikdy né přes její hranici, zpravidla to bývá dalších 70-80ml (tedy do celkových cca 230ml). Čtvrté zalití ukončuje filtraci dosažením požadovaného množství vody na kávu (v tomto příkladu tedy 300ml) a celková doba filtrace bude někde kolem 3min (závisí na typu kávy a hrubosti jejího mletí). Zpravidla se vyvarujte příliš dlouhému filtrování (4-5+ min).
- Pomalu a rovnoměrně přelévejte zbytek horké vody přes kávu krouživými pohyby v pravidelných intervalech
-
Konzumace:
- Jakmile je voda plně prokapána, sejměte dripper s filtrem (filtr s prokapanou kávou vyhoďte) a hotovou kávu v konvičce pohoupáním promíchejte a následně nalijte do šálku a vychutnejte si ji :)
Dodatek ke kávě (od Adama Raw):
Konvenční káva, jež je od průmyslové revoluce skutečným nápojem "otroků" a jež zásobuje koktejlem svých stimulantů a stovek funkčních látek přes miliardu lidí po celém světě každý boží den - je něco, v čem bychom měli být spíše zdrženlivý ohledně konzumace, pokud nám jde o udržitelnost, skutečnou/přirozenou efektivitu práce/tvorby a vitalitu/zdraví (zejm. do budoucna)..
Výběrová, jednodruhová, správně pražená a čerstvá top Arabica, navíc připravená pečlivým procesem, ideálně jako filtrovaná (čti nejzdravější :) káva vůbec, může být (a je) neuvěřitelně pestrým a nekonečně ovocným vesmírem pravých gurmánů, rozhodně neméně fascinujícím než svět např. bean-to-bar výběrové čokolády! A po setkání se s BeBerry, specialty značkou jednoho z pouhých dvou Q-graderů v ČR (a prvního na SK) a experta i milovníka, jež kávou doslova žije (Toma Laca) už často není návratu k čemukoli jinému. Zejm. pak k tomu co nectí, že káva je přece samotné jádro ovocné kávové třešně a dle toho by měla chutnat!
V BeBerry Arabice jsme okamžitě uviděli tolik podobností s výběrovým kakaem..! Konvenční čokoláda z obchodu bude vždy chutnat "jen" jako intenzivní rafinované kakao s běžně známou "prostě čoko" chutí (čti: chuť kakaové intenzity bez čehokoli dalšího), ovocné tóny, nuance plodů, bylinky a esence, ba dokonce slunce či vítr a celkový terroir zdrojové země se v profilu rozhodně nekonají.. to samé platí pro konvenční upraženou kávu s nejčastěji hořko-zemitou chutí a tečka. Intenzivní kávová chuť a to je vše. Ale co když chcete víc? Co když může bean-to-bar čokoláda z např. Tanzanie spustit na jazyku ovocný vodopád a několika-minutovou expedici slunečnou Afrikou? Co když hrnek kakaa od To´ak doručí citrusovo-bylinnou jízdu a moment "procházky" ekvádorskou džunglí? Je možné pít kafe, které Vás "vykoupe" v brusinkovo-rybízovém džusu s dotekem šípků nebo třeba zaplaví tropickým ovocem s jasnými notami kiwi, pomela a manga?! S BeBerry arabicou je toto a mnohem víc možné! ..a je to fascinující a dokonalé zároveň.
V této nové kategorii, která by se zde na webu nikdy neobjevila, kdyby jsme nezkusili to nejlepší ovocné kafe od BeBerry a nezačali ho také s obrovskou hrdostí a vděkem podávat v našem novém showroomu a kavárně Ambrosias v Ostravě všem skutečným gurmánům - najdete jiný svět kávy.. Je kafe a je kafe BeBerry.. Čerstvost, mega ovocitost, mj. zcela vyvrácený mýtus, že kafe musí být úplně čerstvě pražené a spotřebované v dnech (nebo max pár týdnech) po pražení.. (měli jsme i půl roku staré BeBerry (od pražení) a chutnalo stále jako ten nejlepší divoce ovocný čaj s úderem i sílou výběrové kávy, který si dokážete představit!), plnost a hloubka chutí, jemná stimulace, která Vám ale nerozbolí hlavu ani nevydráždí žaludek (protože u výběrového ovocného kafe neproběhla silná degradace kávových kyselin do fenolových derivátů a podlátek (laktony..), které způsobují známou hořkost a vyšší zemitost/trpkost bez přirozené kyselinky) a mohou mít některé z těch více agresivních efektů spojovaných s kávou na citlivé osoby.. (např. mj. vertigo, migrény, apod.)
"Ovocná" káva a kyseliny
Často se mluví o kyselině a o kyselosti. Dva pojmy, které v podstatě na první pohled znamenají totéž. Podstatné jméno a přídavné jméno, ale v konverzaci o výběrové kávě ve skutečnosti vedou k velmi odlišným termínům:
- Kyselost/ovocitost kávy je velmi dobrá, protože souvisí s ovocným chuťovým profilem kávy.
- Kyselina (nízké pH) kávy není tak dobrá, protože jde o hodnotu pH nápoje a jeho dopady na organismus (demineralizace, zatížení ledvin atd.)
Kakao/čokoláda má např. pH 5,5-6,5. Káva má obvykle hodnotu pH 5 a je tedy mírně kyselá. Pivo má hodnotu pH kolem 4. A cola je dokonce mezi 2 a 3, díky čemuž je velmi kyselá. Je důležité si uvědomit, že 1 pH znamená desetkrát kyselejší. To znamená, že cola je v průměru 100x až 1000x kyselejší než káva!
Kyselost kávy – krátká odchylka pH
Hodnota pH něčeho popisuje, kolik vodíkových iontů látka obsahuje. Jednoduše řečeno, jak je něco kyselé nebo zásadité – například nápoj. Stupnice pH se pohybuje od 0 do 14, přičemž hodnoty pH pod 7 jsou kyselé a hodnoty pH nad 7 jsou zásadité. Pokud je hodnota pH 7, je neutrální. Voda používaná k vaření kávy by podle SCA (Specialty Coffee Association) měla mít hodnotu pH 7. Minimálně však mezi 6 a 8. Je to dáno mimo jiné tím, že káva samotná obsahuje kyseliny.
ALE: kyselost/ovocitost, kterou můžete ochutnat v kávě, nezaměňujte s hodnotou pH kávy (na chuť kyselejší/ovocná káva nemá vždy nižší pH působení na tělo než hořká, často je to naopak).
Kyselost kávy – jaké druhy existují?
V kávových zrnech je až 40 kyselin. Nejběžnější je však kyselina chlorogenová. Tyto chlorogenové kyseliny jsou ve skutečnosti celou rodinou přirozeně se vyskytujících sloučenin, které se během pražení částečně rozkládají. Monokafeoyl degraduje a di-kafeoyl se vlivem tepla téměř nemění. Kyseliny chlorogenové, které se během pražení rozkládají, se např. mění na laktony kyseliny chlorogenové s typickou hořkou chutí.
Je důležité si uvědomit, že čím delší a tmavší pražení, tím více kyselin se spálí a odbourává/mění na různé hořké látky. Velmi tmavě upražená káva proto většinou nebývá kyselá, ale spíše hořká. Kyselin je v kávě obrovské množství - jak organických tak chlorogenních. A jejich finální skladbu v kávě ovlivňuje celé zpracování a nejvíce právě způsob pražení.
Protože spíše hořké a zemité, běžné kafe (často mix Robusty a vysokého pražení) si dnes dáte naprosto kdekoli, zveme Vás na novou cestu do ovocného ráje BeBerry, jež je jinou dimenzí a sférou, kterou neradi vůbec srovnáváme s čímkoli jiným.. Zkrátka je kafe a je kafe BeBerry. I přestože trh s kvalitní výběrovou a ovocnou kávou i tato single origin kultura je již dlouho v běhu a rozkvětu po celém světě, troufáme si říct že BeBerry se v mnohém vymyká a vystupuje. Finální posouzení ale ponecháme i na ostatních..
Výběrovou Kávu BeBerry doporučujeme zejména na filtr (pour over) a případně na espresso (dle pražení a popisu/zařazení u každé kávy!)
***
Mohlo by Vás zajímat
Yamabushitake (divoká japonská lví hříva) - 100g
Japonský extrakt plodnice pravé di-tao lví hřívy (hericium erinaceus) z prefektury Nagano.
CHANCA PIEDRA (Phyllanthus Niruri) - Alkaline Peruvian 180 kapslí
Legendární alkalická bylina tradiční peruánské lidové medicíny ve formě unikátního a vysoce efektivního lyofilizovaného koncentrátu silného výluhu z ní.
Raw´s hořčík L-TREONÁT (Magtein)
Vysoce efektivní, nadřazená forma hořčíku ceněná pro vysokou vstřebatelnost a využitelnost v mozku a pro buňky v těle.
Hario - Hnědé papírové filtry Misarashi (V60-02) 40 kusů
Japonské kuželové přírodní papírové filtry na kávu pro Hario V60-02 dripper.
GIANT Ashwagandha KSM-66 (Ašvaganda - Vitánie snodárná) 400g
GIANT KSM-66® Ashwagandha (Withania Somnifera) je největší, nejvýhodnější a nejlépe chráněné (fialovým sklem) balení KSM-66® Ashwagandhy na světovém trhu. Tato patentovaná indická ašvaganda je všeobecně uznávána jako „nejlepší Ashwagandha na světě“.