BIO RAW klíčené Edelmüesli Pure Basics Naturkostbar (Swiss) 500g (CZ-BIO-002) - 500g

  • Sleva 30%
Naturkostbar
NKB36
Nejvyšší kvalita RAW BIO cereálií na trhu - vyklíčeno, bezlepkové. Švýcarská řemeslná manufaktura, zpracováno do 41°C, BIO certifikováno.

Nejvyšší kvalita RAW BIO cereálií na trhu - vyklíčeno, bezlepkové. Švýcarská řemeslná manufaktura, zpracováno do 41°C, BIO certifikováno. Zobrazit více


Výrobce:Výrobce: Naturkostbar
Kód:Kód: NKB36
Dostupnost:
skladem
429 Kč
299 Kč
včetně 12 % DPH

Nejvyšší kvalita RAW BIO cereálií na trhu - vyklíčeno, bezlepkové. Švýcarská řemeslná manufaktura, zpracováno do 41°C, BIO certifikováno.

Naturkostbar zcela prémiové základní müsli vám poskytne koncentrovanou dávku živin a je velmi stravitelné. Tři naše oblíbená zrna spojená v jednom základním müsli: Pure Basics. Chutná jemně a oříškově, je perfektním základem pro snídani a dodá spoustu minerálů, stopových prvků a vitamínů. Naklíčený oves, pohanka a slunečnicová semínka - klíčením tato jádra a semeno rozvinou svůj plný nutriční potenciál a potlačí se antinutrientní látky a inhibitory enzymů. Když se pak šetrně vysuší, stanou se nádherně křupavé, bez pražení.

Naše surová směs Pure Basics obsahuje působivou škálu minerálů, stopových prvků a vitamínů. Biotin v ovsu podporuje pokožku, vlasy a nehty, vitamíny B1 a B6 zase posilují nervy a psychiku. Oves obsahuje také hodně železa, hořčíku a křemíku. Pohanka obsahuje mimo jiné všechny esenciální aminokyseliny a slunečnicová semínka nám dodávají obzvlášť vysoké množství vitamínu E. Aby se plně rozvinula jejich minerální a vitamínová hustota, jsou zrna po sklizni naklíčena. Klíčení v podstatě dekóduje spící životní síly v zrnu.

Mimochodem: Zrna obsahují méně než 20 ppm lepku a jsou proto vhodná i jako bezlepková potravina.

Perfektní základ pro vaše osobní oblíbené müsli

Použijte jej k přípravě oblíbené snídaně podle nálady, doplněné ovocem a superpotravinami dle vlastního výběru. Směs chutná i ve slané verzi. Vločky se skvěle hodí i do dezertů a jiných kreativních receptů.

***

O ovsu v produktu:

Natukostbar bezlepkové organické surové ovesné vločky nakupujeme přímo od rodinné firmy v Transylvánii v Rumunsku. Aby se plně rozvinula jejich minerální a vitamínová hustota, naše ovesná zrna klíčíme. Klíčení v podstatě dekóduje spící životní síly v zrnu. Tyto síly jsou zachovány při pečlivém zpracování na vločky a šetrném sušení. Mírně nahořklý tón je typický pro naklíčený oves.

Oves patří mezi potravinářské plodiny a starověké obiloviny pěstované a konzumované po celém světě. Je populární od nepaměti díky svému nutričnímu složení a multifunkčním výhodám vybraných bioaktivních látek. Beta-glukan je důležitou složkou vlákniny obsažené v ovesných zrnech. Je hlavní účinnou látkou v ovsu s prokázanými účinky na snížení cholesterolu a antidiabetickými účinky. Oves také poskytuje značné množství dalších bioaktivních sloučenin, jako jsou fenolové kyseliny, tokoly, steroly, avenakosidy a avenanthramidy. Bylo zjištěno, že konzumace ovsa je prospěšná pro lidské zdraví tím, že podporuje imunomodulaci a zlepšuje střevní mikroflóru. Kromě toho konzumace ovsa pomáhá při prevenci nemocí, jako je ateroskleróza, dermatitida a některé formy rakoviny. Oves může být prezentován jako jedna z nejslibnějších funkčních potravin budoucnosti s mnoha příležitostmi. Bioaktivní sloučeniny v ovsu, zejm. fenolové kyseliny, tokoly, avenanthramidy a steroidní saponiny mají antioxidační vlastnosti a poskytují hojné přínosy. Kultivar, způsoby zpracování a skladování způsobují rozdíly v množství bioaktivních sloučenin. 

Všechna ta beta-glukanová ovesná vláknina, která snižuje cholesterol a je prospěšná pro srdce, stojí za první zmínku6. Ve srovnání s jinými obilovinami má oves také přirozeně vyšší obsah bílkovin a zdravých mastných kyselin. Syrový oves má také nižší obsah kyseliny fytové než většina syrových obilovin7. Jsou všeobecně uznávány jako potravina s vysokým obsahem zvlášť prospěšného typu vlákniny.

Ale klíčení může toto prospěšné zrno násobně vylepšit.

Klíčení zvyšuje bílkovinu1 a volné aminokyseliny v ovsu2. I když je pro začátek nižší obsah fytátů, klíčení ovsa po dobu 24 hodin silně rozloží antinutriční fytáty2, aby se zlepšila biologická dostupnost vitamínů a živin. Kromě toho má naklíčený oves vyšší obsah hořčíku3 a GABA4 než surový oves. Nové výzkumy naznačují, že kontrolované klíčení může snížit glykemický dopad ovsa v důsledku kombinace těchto změn a zvýšení celkového obsahu fenolických sloučenin (potenciálních antioxidantů nalezených v potravinách rostlinného původu)5.

Reference:

  1. Nelson, K., Stojanovska, L., Vasiljevic, T., Mathai, M., Germinated Grains: A Superior Whole Grain Functional Food? Canadian Journal of Physiology and Pharmacology, 2013, 91:429-441. Dostupné z: https://www.nrcresearchpress.com/doi/full/10.1139/cjpp-2012-0351 , přístup 4. prosince 2019.
  2. Lemmens, E., Moroni, A., Pagand, J., Heiraut, P., Ritala, A., Karlen, Y., Le, KA, Van den Broeck, H., Brouns, F., De Brier, N ., Delcour, J., Vliv klíčení semen obilovin na jejich nutriční a technologické vlastnosti: Kritický přehled. Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, 12. 12. 2018. Dostupné z: https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1111/1541-4337.12414 , přístup 4. prosince 2019.
  3. Nkhata, SG, Ayua, E., Kamau, EH, Shingiro, J.-B., Fermentace a klíčení Zlepšují nutriční hodnotu obilovin a luštěnin prostřednictvím aktivace endogenních enzymů . Food Science & Nutrition, 2018:6:2446-2458, 21. září 2018. Dostupné z: https://onlinelibrary.wiley.com/doi/pdf/10.1002/fsn3.846 , přístup 4. prosince 2019.
  4. Singh, A., Bobade, H., Sharma, S. et al., Zlepšení stravitelnosti živin (in vitro), Antioxidační potenciál a funkční atributy pšeničné mouky prostřednictvím klíčení zrn . Plant Foods for Human Nutrition 76, 118–124 (2021), 26. února 2021. Dostupné z: https://link.springer.com/content/pdf/10.1007/s11130-021-00881-z.pdf , přístup 13. července , 2021
  5. Zhang K, Dong R, Hu X, Ren C, Li Y. Potraviny na bázi ovsa: Chemické složky, glykemický index a vliv zpracování . Potraviny. 2021;10(6):1304. Publikováno 7. června 2021. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8229445/ , přístup 12. července 2021.
  6. Zdraví Kanada, ovesné produkty a snížení cholesterolu v krvi: Shrnutí hodnocení zdravotního tvrzení o ovesných výrobcích a snížení hladiny cholesterolu v krvi . Vláda Kanady, listopad 2010. Dostupné z: https://www.canada.ca/en/health-canada/services/food-nutrition/food-labelling/health-claims/assessments/products-blood-cholesterol-lowering- souhrnné-posouzení-zdravotní-tvrzení-o-produktech-snížení-cholesterolu v krvi.html , přístup 19. října, 2021.
  7. Tian, ​​B., Xie, B., Shi, J., Wua, J., Cai, Y., Xu, T., Xue, S., Deng, Q., Fyzikálně chemické změny semen ovsa během klíčení . Food Chemistry 119 (2010) 1195-1200, 2009. Dostupné z: https://www.researchgate.net/publication/229190492_Physicochemical_changes_of_oat_seeds_during_germination , přístup 4. prosince 2019.

Každé celé zrno je spící semínko, které čeká na správné podmínky k životu – k probuzení a růstu stačí trocha tepla a vody. Veškerá výživa, kterou rostlina potřebuje k zahájení svého života, je uložena v jejích semenech. Matka příroda balí bílkoviny, škrob, tuk a enzymy do ochranného pouzdra, aby semenům poskytla nejlepší šanci na přežití. Když zrno vyklíčí, tyto enzymy se aktivují a začnou přeměňovat uložené živiny v semenech do použitelnějších forem. A stejný proces, který usnadňuje použití této uložené výživy pro semeno, také usnadňuje použití pro lidi. Naklíčená celá zrna jsou výživnější a snáze stravitelná. A také lépe chutnají.

Přirozené obranné látky semen a zrn – sloučeniny jako fytáty, inhibitory enzymů/trypsinu, taniny a (v některých semenech) saponiny a mnoho dalších - se nazývají antinutrienty, protože lidem ztěžují trávení celých zrn bez rozsáhlého zpracování, mletí nebo vaření. Klíčením se rozkládají antinutrienty v celých zrnech, čímž se zvyšuje biologická dostupnost vitamínů a minerálů, jako je hl. zinek, železo, hořčík, fosfor a vitamíny B, takže je vaše tělo může lépe absorbovat. Kromě odbourávání antinutrientů zvyšuje klíčení také množství určitých živin v celých zrnech – včetně antioxidačních vitamínů C a E, beta karotenu a obsahu polyfenolů.

Dlouhé roky razím, že ve smyslu zdraví jsem obecně proti neupraveným celozrninám všeho typu a nedoporučuji je, pokud nebyli správně připraveny. Když však člověk ví, jak zrniny správně připravit před jejich finální konzumací - může moudře minimalizovat jejich negativní stránky a naopak maximalizovat to pozitivní. Doplnění glykogenu a pozvolná sacharidová energie, kterou zrniny poskytují jsou neskutečným plusem (anebo nezbytností) pro spoustu sportů a pohybových aktivit závislých na glykogenu a spolu s mineralizací by měli být hlavním důvodem jejich konzumace. Proto musí být připraveny tak, aby nezpůsobovali demineralizaci.

Význam ovsa pro výkon a energii byl znám už pradávno. Římský spisovatel Plinius již v 1. století n. l. zaznamenal, že germánské kmeny se živily ovesnou kaší a válečníci ji používali před bojovým tažením. Staří Římané máčeli oves ve víně, které pak pili vojáci před bojem.

Oves je velmi dobrým zdrojem sacharidové energie a nasycení pro sporty i na hodně dlouhou dobu, bohužel však také obsahuje množství fytátů a dalších potencionálně nebezpečných látek (antinutrientů) mezi zrninami - jedná se o přirozené obranné látky a speciální mechanismy zrnin pro jejich různé účely - jsou pro ně nezbytností, pro lidské tělo však představují nebezpečí a mohou působit negativně v celé řadě oblastí. Obsah těchto látek se dá však po správné úpravě maximálně minimalizovat. Samotné klíčení snižuje obsah antinutrientů ve větší míře a naopak zpřístupňuje celou řadu živin, které jsou jinak v zrnu doslova "uzamčeny", aktivuje také mnoho enzymů a zlepšuje stravitelnost a využitelnost všech látek v zrnině. Proto je z hlediska výživy již užití samotných klíčených vloček nesrovnatelně lepší než používání obyčejných syrových vloček (jak můžeme velmi bohužel vidět u mnoha sportovců a lidí dnešního fitness). Naturkostbar vločky jsou navíc bezlepkové, protože Avena Sativa jako rostlina je přirozeně bez lepku - problém konvenčních vloček je ale tzv. cross-kontaminace, protože většina vloček se zpracovává a balí ve velkých továrnách spolu s dalšími zrninami a plody, které lepek obsahují a tak přejdou určitá množství tohoto lepku i do nich a nejsou pak vhodné pro většinu citlivých/alergických lidí, protože lepek je extrémně agresivní druh proteinu, který působí špatně na organismus skoro každého člověka (u někoho se to projeví až po letech, u někoho okamžitě a v různých symptomech - nejčastěji plynatostí, nafouknutým břichem apod). Tento produkt je navíc BIO certifikován takže odpadá zatížení zbytečnou zemědělskou chemií, kterou běžné vločky vždy obsahují.

Křemík a více než jen zdravé (a správně před-upravené) ovesné vločky

Oves je jednou z nejbohatších a nejzdravějších obilnin vůbec, skvěle chutná a posiluje nás silou přírody. Jde mj. o jeden z nejlepších přírodních zdrojů KŘEMÍKU v potravině. Křemík poskytuje výhody pro zdraví kostí, kůže, vlasů, kloubů, cévního systému apod. ale i pro kognitivní funkce. Křemík v organické rostlinné formě poskytuje lidskému tělu širokou škálu výhod. Křemík je jedním ze základních prvků, ze kterých je tvořena plicní tkáň. Křemík tvoří základ pro elastin – látku, která dodává cévám pružnost. V nepřítomnosti křemíku zaujímá jeho místo vápník, což způsobuje, že plicní tkáň a krevní cévy zkřehnou a ztratí svou pružnost. Křemík pomáhá minimalizovat škodlivé účinky hliníku a zabraňuje Alzheimerově chorobě. Křemík také hraje klíčovou roli při tvorbě pojivové tkáně a syntéze kolagenu, kožní tkáně. Je také potřebný pro zdraví kůže a kostí. Nízká hladina křemíku se projevuje mimo jiné ve formě hrubé kůže, lámavých nehtů a matnosti vlasů. Náš naklíčený surový oves obsahuje kromě křemíku působivou škálu minerálů, stopových prvků a vitamínů a ve vysoké biodostupnosti. Zrna obsahují méně než 20 ppm lepku a jsou proto vhodná i jako bezlepková potravina. Naklíčené ovesné vločky jsou perfektní jako nutričně bohatá přísada do jogurtu nebo müsli. Použijte jej k přípravě vlastní snídaně, přizpůsobené vaší každodenní náladě a chuti, doplněné třeba o mrazem sušené ovoce a superpotraviny. Ovesné vločky jsou také součástí našeho jemného müsli Pure Basics naturkostbar vyrobeného z naklíčených surovin.

***

O pohance v produktu:

Většina pohanky (90%+) na trhu je ne-organická hnědá (tedy tepelně upravená) pohanka, zatížená chemií a zpracováním rozličných výrobců a původů. Menší množství trhu pak tvoří nezpracovaná zelená surová pohanka, občas v BIO kvalitě.

Vrcholem trhu pohanky, nejvhodnější pro konzumaci člověkem z hlediska výživy, podpory zdraví a vitality - je však BIO a RAW bezlepková kvalita s aplikovaným KLÍČENÍM. Naklíčená pohanka, často mylně považovaná za zrno, vyniká jako jedinečný a zdravý doplněk do rodiny superpotravin. Na rozdíl od toho, co by její název napovídal ("buckWHEAT"), nemá žádné genetické vazby na pšenici ("WHEAT") a ve skutečnosti jde o bezlepkové ovocné semeno. Přeměna, ke které dochází, když se semena pohanky namočí a začnou klíčit, je pozoruhodná. Tento proces klíčení probouzí semeno a převádí jej z klidového stavu do živé rostliny. Během klíčení prochází pohanka výrazným nutričním vylepšením. Hladiny enzymů v semenech raketově stoupají a obsah/dostupnost vitamínů a minerálů se stávají výraznějšími. Enzymy, které našemu tělu usnadňují trávení a vstřebávání živin jsou velmi důležité. Díky tomu je naklíčená pohanka vynikající volbou ve srovnání s běžnou pohankou. Proces klíčení je klíčem k odemknutí nutričních výhod, protože zlepšuje stravitelnost a zvyšuje celkovou nutriční hodnotu semene, díky čemuž je naklíčená pohanka vynikající volbou pro jedince, kteří dbají na své zdraví a chtějí obohatit svůj jídelníček o vysoce kvalitní rostlinné živiny.

Vyniká jako kompletní zdroj bílkovin (spíše rarita v rostlinné říši) a poskytuje tak v dostatečném množství všech osm esenciálních aminokyselin nezbytných pro optimální fungování lidského těla. Tato vlastnost z pohanky dělá vynikající volbu pro vegetariány, vegany a ty, kteří chtějí snížit spotřebu masa bez obětování kvality bílkovin.

Kromě bílkovin je naklíčená pohanka pokladnicí vlákniny, která je zásadní pro udržení zdravého trávení a podporuje pocit plnosti a pomáhá při regulaci hmotnosti. Hladiny antioxidantů v naklíčené pohance jsou pozoruhodně vysoké, včetně rutinu, kvercetinu a dalších bioaktivních sloučenin, které bojují proti oxidačnímu stresu a zánětu, přispívají k celkovému zdraví a prevenci chronických onemocnění.

Pohanka je ve skutečnosti nejbohatším zdrojem rutinu vůbec - antioxidantu, který může mít řadu výhod. Rutin se používá zejm. kvůli schopnostem snížit riziko srdečních onemocnění tím, že brání tvorbě krevních sraženin a snižuje zánět a krevní tlak. V surové naklíčené bio pohance je až 6x více rutinu než v konvenčních znehodnocených druzích.

Proces klíčení semen zvyšuje také dostupnost minerálů, jako je hořčík a zinek, které jsou klíčové pro řadu tělesných funkcí včetně imunitní reakce a metabolického zdraví. Klíčení deaktivuje antinutrienty a inhibitory enzymů, které jsou přirozenou součástí surového semene. Navíc je klíčená pohanka bohatým zdrojem vitamínů B, které jsou životně důležité pro produkci energie a udržení optimální funkce mozku. Syntéza těchto živin, zlepšená naklíčením, podtrhuje roli naklíčené pohanky ve výživné, vyvážené stravě a staví ji jako vynikající volbu pro ty, kteří chtějí posílit své zdraví účinnými rostlinnými potravinami. S nízkým glykemickým indexem pomáhá naklíčená pohanka také udržovat stabilní hladinu cukru v krvi, což z ní činí výhodnou možnost pro řízení hladiny glukózy.

Malé plody pohanky chutnají příjemně oříškově, jsou křupavá a dodají mnoho cenných živin. Semínka nakupujeme přímo od rodinné firmy v Transylvánii v Rumunsku a aby se plně rozvinula jejich minerální a vitamínová hustota, syrová zrna pohanky navíc vždy odborně namáčíme a klíčíme. Klíčení v podstatě dekóduje spící životní síly v jádru. Při šetrném sušení maximálně na 41°C jsou tyto síly zachovány a jádra navíc nádherně křupou. Všechny procesy probíhájí v mimořádně čistých a kontrolovaných podmínkách za nejvyšších standardů potravinové produkce.

Pohanka obsahuje všechny esenciální aminokyseliny a může tak podporovat vývoj svalů, orgánů, chrupavek, kostí, kůže, vlasů a nehtů. Pohanka je také bohatá na železo a selen. Naše jádra jsou deklarovaná jako bezlepková obsahují totiž méně než 20 ppm lepku a jsou proto vhodná i pro bezlepkové jídelníčky.

***

NATURKOSTBAR unikátní Švýcarská BIO/RAW kvalita = JEDINEČNÉ A HOLISTICKÉ PŘÍSTUPY KE KAŽDÉMU KROKU PRODUKCE

Chladný šroubový lis, speciální sušičky na RAW plody (do 41°C), řemeslný kamenný mlýn a mnoho dalšího.. BIO kvalita, 100% přírodní složení, úplná transparentnost, maximální zachování cenných živiny: to a mnohem více jsme my - ŘEMESLNÁ MANUFAKTURA NATURKOSTBAR.

Naše podnikání je od začátku 100% organické i veganské: z etických i zdravotních důvodů a z důvodu ochrany životního prostředí. Ať už naše rostlinné čokolády typu bean-to-bar, vysoce kvalitní sušené plody a výrobky z nich a další produkty – v naší BIO továrně v Uetendorfu je středem zájmu absolutní kvalita a řemeslné zpracování. Jsme důmyslní s jednotlivými kroky zpracování do těch nejmenších detailů. Spojujeme tradiční řemeslo a staré znalosti a hodnoty s novými technologiemi a dovedně zachováváme přírodní charakter a sílu našich přírodních surovin tak, jak zamýšlela matka země.

Pro produkty, které chutnají opravdově a jsou pro vás skutečně dobré. Dáváme si na čas. Pro vývoj produktu, pro recepturu, pro výrobu.. S našmi vodou chlazenými mlýny, speciálními sušičkami, žulovými kameny a řemeslnou výbavou na výrobu bean-to-bar čokolády vědomě spoléháme na skutečně pomalou a pečlivou výrobu – ve prospěch vskutku jedinečné kvality až po pečlivé balení a přepravu k Vám zákazníkům.

Díky vysoké přidané hodnotě TOP švýcarského výrobce a přímým marketingovým kanálům vytváříme regionální pracovní místa a využíváme synergie ze Švýcarska jako obchodního místa.

Zaručujeme holistický požitek. Komunikujeme transparentně a udržujeme udržitelné a šetrné využívání zdrojů – našich vlastních i zdrojů naší planety. Protože věříme, že ty nejlepší potraviny rostou ve zcela zdravém prostředí. A že ústřední roli hraje vášeň a blaho lidí, kteří je pěstují, sklízejí, přepravují, zpracovávají, balí, propagují a prodávají.

Udělat vám radost jako zákazníkovi těmi nejkvalitnějšími produkty, které jsou pro Vás skutečně dobré a které si můžete užívat s čistým svědomím – to je náš #1 cíl.

RAW kvalita = Nabité živinami!

HMOTNOST: 500g
ZEMĚ PŮVODU: EU/mimo EU Vyrobeno: Švýcarsko (Naturkostbar)
SLOŽENÍ: Pohanka klíčená bio*, oves klíčený bio*, slunečnicová semínka klíčená bio* CH-BIO-038   

*z ekologického zemědělství EU i mimo EU (CZ-BIO-002)

Energie: 1497 kJ/355 kcal 17,75 %
Tuky:
4,50 g 6,43 %
z toho: nasycené mastné kyseliny:
0,83 g 4,15 %
Sacharidy: 62,10 g 23,88 %
z toho cukry:
3,00 g 3,33 %
Vláknina:
11,80 g 23,60 %
Bílkoviny:
10,60 g 21,20 %
Sůl:
0,03 g 0,50 %
Vitamín B1 (thiamin):
0,31 mg 28,18 %
Vitamín B2 (riboflavin):
0,10 mg 7,14 %
Vitamín B6:
0,40 mg 28,57 %
Vápník:
187,10 mg 23,39 %
Železo:
4,70 mg 33,57 %
Hořčík:
135,00 mg 36,00 %
Zinek:
3,50 mg 35,00 %
Měď:
0,10 mg 10,00 %
Mangan:
0,30 mg 15,00 %
1 % referenčního příjem pro průměrného dospělého (8400 kJ/2000 kcal) na den

SKLADOVÁNÍ: skladujte v suchu a temnu při max. pokojové teplotě

Spotřeba: dle datumu na obalu (bis Ende)

"Nejvyšší úroveň doplňkové výživy na trhu    since 2013, by Adam Raw

MenuX

Nastavení Cookies
Cookies

Naše webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají s jejich vylepšováním. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit. Kliknutím na tlačítko "OK, souhlasím" udělujete tento souhlas.

Nastavení OK, souhlasím
×
Nastavení souborů cookies

Cookies jsou malé soubory, které webové stránky (i ty naše) ukládají ve Vašem webovém prohlížeči. Obsahy těchto souborů jsou vyměňovány mezi Vaším prohlížečem a našimi servery, případně se servery našich partnerů. Některé cookies potřebujeme, abychom webová stránka mohla správně fungovat, některé potřebujeme k marketingové a statistické analytice. Zde si můžete nastavit, které cookies budeme moci používat.

Nezbytné cookies
Nezbytné cookies
Jedná se o technické soubory, které jsou nezbytné ke správnému chování našich webových stránek a všech jejich funkcí. Používají se mimo jiné k ukládání produktů v nákupním košíku, zobrazování produktů na přání, ovládání filtrů, osobního nastavení a také nastavení souhlasu s uživáním cookies. Pro tyto cookies není zapotřebí Váš souhlas a není možné jej ani odebrat.
Ovlivňuje funkce:
  • Konfigurační cookies
Analytické cookies
Vypnuto Zapnuto
Analytické cookies
Analytické cookies nám umožňují měření výkonu našeho webu a našich reklamních kampaní. Jejich pomocí určujeme počet návštěv a zdroje návštěv našich internetových stránek. Data získaná pomocí těchto cookies zpracováváme souhrnně, bez použití identifikátorů, které ukazují na konkrétní uživatelé našeho webu. Pokud vypnete používání analytických cookies ve vztahu k Vaší návštěvě, ztrácíme možnost analýzy výkonu a optimalizace našich opatření.
Ovlivňuje funkce:
  • Google Analytics - analytická návštěvnost
Personalizované cookies
Vypnuto Zapnuto
Personalizované cookies
Používáme rovněž soubory cookie a další technologie, abychom přizpůsobili náš obchod potřebám a zájmům našich zákazníků a připravili tak pro Vás výjimečné nákupní zkušenosti. Díky použití personalizovaných souborů cookie se můžeme vyvarovat vysvětlování nežádoucích informací, jako jsou neodpovídající doporučení výrobků nebo neužitečné mimořádné nabídky. Navíc nám používání personalizovaných souborů cookie umožňuje nabízet Vám dodatečné funkce, jako například doporučení výrobků přizpůsobených Vašim potřebám. 
Marketingové cookies
Vypnuto Zapnuto
Marketingové cookies
Marketingové (reklamní) cookies používáme my nebo naši partneři, abychom Vám mohli zobrazit vhodné obsahy nebo reklamy jak na našich stránkách, tak na stránkách třetích subjektů. Díky tomu můžeme vytvářet profily založené na Vašich zájmech, tak zvané pseudonymizované profily. Na základě těchto informací není zpravidla možná bezprostřední identifikace Vaší osoby, protože jsou používány pouze pseudonymizované údaje. Pokud nevyjádříte souhlas, nebudete příjemcem obsahů a reklam přizpůsobených Vašim zájmům.
Ovlivňuje funkce:
  • Google Ads