! Limitovaná sváteční edice!

Nejexkluzivnější a nejhodnotnější dárek od Amedei v historii. Dokonalý dárek pro všechny milovníky ultra-kvalitní bean-to-bar čokolády, zdravěji! Obsahuje všechny ty nejlepší vysokoprocentní kakaové výtvory z dílny čokoládových mistrů Amedei. Dokonalé třeba pro velikou degustaci ve více lidech či s celou rodinou a seznámení kohokoli s tajuplným světem Amedei v jedné jediné krabici..

Balení „Meraviglia“ ztělesňuje umění proměňovat jednoduché ingredience v neobyčejné výtvory, evokující stejný pocit okouzlení a úžasu, díky kterému je vánoční období kouzelné, kdy blikající světla, bílý sníh a příběhy plné příslibů přepravují malé i velké do světa, kde se všechno zdá možné alespoň na chvíli. Uvnitř tohoto vzácného balíčku je harmonický výběr tyčinek, tabulek, napolitainů, snacků, krémů, pralinek, kabosse a čokoládových ingotů: sladká mistrovská díla vytvořená tak, aby zanechala nesmazatelnou stopu v srdci a smyslech.

CO NAJDETE V NEJLEPŠÍ DÁRKOVÉ KAZETĚ S ČOKOLÁDOU NA SVĚTĚ?

Amedei je jednou z nejlepších i nejdražších značek čokolády na světě. Její Italská tradiční řemeslná produkce je na nejvyšší úrovni čokoládového umění.

Je to řemeslo, vkus a jedinečný styl výroby čokolád v Toskánsku, jenž odlišují Amedei od všeho ostatního v celém čokoládovém světě. Příslib nejvyšší možné kvality, který se mísí s emocemi bezpodmínečného odhodlání, z Amedei dělá předního propagátora řemeslné čokoládové kultury, unikátních kombinací, složení a dokonalé chuti. „Znamenitost je přísnost, znalosti, respekt i nadšení“.

Jedná se o špičkové produkty, který charakterizují hodnoty výzkumu Amedei. Řemeslné zpracování a vkus od jedněch z nejvíce oceňovaných a vítězných čokolatiérů na světě! 

 Všechna Amedei čokoláda je stejně jako všechny kvalitní vysokoprocentní kakaové tabulky, velmi bohatá na energii stabilních tuků, specifickou vlákninu, bílkoviny, minerály, antioxidanty a teobromin - dle nutričního složení a množství tuku/sacharidů/bílkovin, které je díky původu bobů a zpracování specifické a unikátní pro každou značku a druh kakaové tabulky je možné vyčíst i očekávat zajímavé rozdíly.

Amedei spravuje vlastní plantáže ve Venezuele. Mají své kakao nejvyšší kvality pod neustálým osobním dohledem.

Neustálý vývoj a proces společnosti Amedei vychází z odhodlání a 100% profesionality, které následují nejvyšší standardy a které současně kombinují tradici a inovace. Všechno to začíná pečlivým výběrem jemných kakaových bobů na nejskrytějších a nejvzdálenějších plantážích světa, pokračuje kreativitou receptů a nakonec je dokončeno v čoko-laboratoři řemeslem, uměním a moudrým zpracováním přírodních přísad nejvyšší kvality.

VÝZKUM - Řemeslník Maison of Pontedera ovládá celý výrobní řetězec a vybírá světově nejlepší suroviny, přičemž je zpracovává starodávnou metodou, aby vytvořil výtvory absolutní excelence vyrobené jen z několika ingrediencí nejvyšší kvality: kakaových bobů (jako jsou např. Criollo a Trinitario z Venezuely), surový třtinový cukr nebo javorový sirup, horské mléko a vybrané ovoce.

ŘEMESLO - Mistrovství ve zpracování kakaa je výsledkem dekád agronomických znalostí a experimentování. Prostřednictvím řemeslné metody transformuje Amedei nejvzácnější kakaové boby světa na skutečná čokoládová umělecká díla.

CHUŤ - Amedei vytváří harmonii mezi přísadami, strukturami a vůněmi, čímž dává čokoládám jedinečný aromatický profil. Italské know-how, ve kterém se elegance, jednoduchost a vášeň pro čokoládu spojují v chutě připomínající kouzlo země, ve které je vytvořena: Toskánsko.

85 NÁRODNÍCH A MEZINÁRODNÍCH OCENĚNÍ - Amedei je vítězem nejvyššího počtu zlatých ocenění na „Academy of Chocolate“ v Londýně, jedné z nejkvalifikovanějších mezinárodních institucí ve světě čokolády.

72 HODIN KONCAGGIA - Až sedmdesátdva hodin konšování, aby čokoláda byla maximálně krémová a poskytla se jí příležitost uvolnit všechny své aromatické tóny, které individuálně charakterizují každý výtvor.

-PROCES-

Výběr/Cabosse kolekce - Amedei vybírá nejvzácnější odrůdy kakaa, jako je Criollo a Trinitario z Venezuely. Cabossa, to je název ovoce kakaovníků, obsahuje asi 30-40 bobů.

Fermentace bobů a sušení - Po otevření plodů kakaovníků se jejich boby extrahují a poté se fermentují a suší. Právě v tomto kroku se vyvíjí nejdůležitější prekurzory vůní a chuti. Většina producentů "bean to bar" čokolád začíná svou výrobu až po tomto bodě, protože nakupují již fermentované boby, se kterými začínají tříděním a pražením. 

Test průřezu - Kakaové boby jsou řezány za účelem analýzy a klasifikace kvality šarží.

Nepřímé pražení teplem - Boby jsou praženy vzduchem při kontrolované teplotě. Podle receptury se časy a metody mění, aby se získaly jedinečné a charakteristické aromatické profily.

Odslupkování - Kakaový drtič odděluje boby od slupek a vytváří kakaovou drť, ze které se mele kakaová hmota.

Strukturace - prostřednictvím rafinérů nastavených na 12 mikronů zasahujeme, abychom snížili granulometrii čokolády, což jí dává krémovější konzistenci, která se snadno rozpouští v ústech.

Konšování - Čokoláda se mísí po dobu až 72 hodin, v závislosti na receptu, ve speciálních kotlech, aby se získala extrémně sametová, homogenní a vyvážená směs. Hmota se míchá, šlehá a provzdušňuje. Právě v této fázi je dosaženo maximální aromatické křivky každého výtvoru Amedei.

Temperace/rozpouštění - Čokoláda se krystalizuje chlazením z tekuté formy a nazpět, než je vhodná k finálnímu zpracování. 

Modelování a balení - Ztemperovaná tekutá čokoláda je připravena k přeměně na tabulku nebo pralinku a poté je ručně zdobena a zabalena.

Je potřeba nikdy nezapomínat, že prémiová čokoláda tohoto typu se nežvýkají jako jídlo. Po malých kouscích se nechávají rozpustit v ústech a na jazyku (cumlají se). Symfonie chuti, kterou společně dokáží jednotlivé tóny pravé čokolády zahrát, má svůj průběh a čas a je dost závislá na individuálním vychutnání (ideální je nedělat v danou chvíli nic jiného) a také velmi pestrá dle původu použitých bobů a jejich typu zpracování.

Každá vysokoprocentní čokoláda chutná úplně jinak a má své specifické tóny a originální chuť, která není jen další přidanou hodnotou k dlouhému výčtu pozitivních účinků kakaa pro člověka, avšak pro mnohé ten hlavní důvod její konzumace.

HMOTNOST: 2081g Datum spotřeby: 8 měsíců
VYROBENO: Itálie Země původu kakaa: Venezuela, Ekvádor, Grenada, Madagascar

Ingredience

Kabosse z bílé čokolády plněné zelenými pistáciemi Bronte DOP a guerandskou solí

Zevní - třtinový cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko. Kakao min. 29 %. Uvnitř – "Green Pistachio di Bronte DOP" (19%), třtinový cukr, "Nocciola Piemonte IGP", kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, mandle, dextróza, sušené odstředěné mléko, přírodní příchutě, sůl Guérande.

Milovat ji

Exteriér : hořká čokoláda (kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo). Kakao min. 66 %. Uvnitř : třtinový cukr, mandle Avola, „Nocciola Piemonte IGP“, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, kakaová hmota.

Formát Toscano Black 100 napolitainů

Kakaová hmota, kakaové máslo.

Přání

Exteriér : Bílá čokoláda (třtinový cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko). Kakao min. 29 %. Uvnitř : třtinový cukr, „Nocciola Piemonte IGP“, sušené plnotučné mléko, sušené odstředěné mléko, „Pistachio Verde di Bronte DOP“, kakaové máslo, dextróza, mandle Avola.

Toskánské pistácie

Kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, „Green Pistachio di Bronte DOP“ (10%). Kakao min 29%.

Krém z lískových oříšků - 200 g

CHZO Piemontský lískový ořech (minimálně 50 %), třtinový cukr, kakaová hmota, kakao.

Kabosse z hořké čokolády s lískooříškovou krémovou náplní

Zevní - kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo. Kakao min. 70 %. Uvnitř – „ Nocciola Piemonte CHZO“ (min. 47 %), třtinový cukr, sušené odstředěné mléko , kakaová hmota, kakao.

Noixorange

Exteriér: Mléčná čokoláda (třtinový cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota). Kakao min 32%. Uvnitř: třtinový cukr, "Nocciola Piemonte IGP", sušené plnotučné mléko, sušené odstředěné mléko, kakaové máslo, Avola mandle, vlašské ořechy, dextróza, přírodní aroma.

Porcelán

Kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo. Kakao min 70%.

Venezuela

Kakaová hmota, kakaové máslo, třtinový cukr. Kakao min 92%.

Toskánský lískový ořech

Kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, „Nocciola Piemonte CHZO“ (15 %). Kakao min 32 %.

Toskánské červené ovoce

Kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, sušené ovoce (jahoda, třešeň, malina) (10%). Kakao min 70%.

Toskánská svačina Pistácie

Exteriér: bílá čokoláda (třtinový cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko). Kakao min 29%. Uvnitř: „Zelené pistácie di Bronte DOP“ (32 %), třtinový cukr, „Nocciola Piemonte IGP“, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, dextróza, mandle, sušené odstředěné mléko, přírodní aroma, sůl Guérande.

Hořká čokoládová tyčinka s nasekanými lískovými oříšky

Kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, "Nocciola Piemonte CHZO" (7%). Kakao min. 70 %.

Oříškový krém - 200 g

Piemontský lískový oříšek CHZO (min. 47 %), třtinový cukr, sušené odstředěné mléko, kakaová hmota, kakao.

Toskánské svačiny s mandlemi

Exteriér: 66% extra hořká čokoláda (kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo). Kakao min 66%. Uvnitř: "Nocciola Piemonte CHZO", třtinový cukr, kakaové máslo, Avola mandle (7%), sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, "Pistachio Verde di Bronte CHOP", dextróza, sušené odstředěné mléko, vanilka, přírodní aroma.

Toskánské žluté ovoce

Kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, sušené ovoce (broskev, meruňka) (10%). Kakao min 63%.

Kabosse z mléčné čokolády s kávovou krémovou náplní

Zevní - třtinový cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota. Kakao min. 32 %.  Uvnitř – „Nocciola Piemonte CHZO“, třtinový cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kávová zrna, kakaová hmota 

Vezmi si hořkou čokoládu s lískovými oříšky - 150g

Kakaová hmota, třtinový cukr, lískové ořechy CHZO Piemont (30 %), kakaové máslo. 

Mokita

Exteriér: Mléčná čokoláda (třtinový cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota). Kakao min 32%. Uvnitř: třtinový cukr, "Nocciola Piemonte IGP", kávová zrna, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, Avola mandle, dextróza, přírodní aroma.

Devět

Kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo. Kakao min 75%.

Nejvyšší

Exteriér: mléčná čokoláda (třtinový cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota). Kakao min 32%. Uvnitř: třtinový cukr, "Nocciola Piemonte IGP", kávová zrna, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota.

Nádherné

Exteriér : Mléčná čokoláda (třtinový cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota). Kakao min 32%. Uvnitř : třtinový cukr, "Nocciola Piemonte IGP", kakaová hmota, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kravské máslo bezvodé, mandle Avola.

Bílá čokoládová tyčinka s malinovými lupínky

Hnědý cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, nasekané maliny (5 %). Kakao min. 29 %

Tyčinka z mléčné čokolády s kávovými zrny

Třtinový cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, kávový granulát (5%). Kakao min. 32 %.

Napolitainy formátu Toscano Latte

Třtinový cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota. Kakao min 32%.

Snack káva Toscano

Exteriér: mléčná čokoláda (třtinový cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota). Kakao min 32%. Uvnitř: "Nocciola Piemonte IGP", třtinový cukr, kávová zrna (15%), kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota.

70% extra hořká čokoládová tyčinka

Kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo. Kakao min. 70 %.

Křupavý

Exteriér : Hořká čokoláda (kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo). Kakao min. 66 %. Uvnitř : třtinový cukr, "Nocciola Piemonte IGP", kakaová hmota, kakaové máslo, Avola mandle, sušené plnotučné mléko, přírodní aroma.

Toskánské mandle

Kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, Avola mandle (15%). Kakao min 963%.

Bílá čokoládová tyčinka

Hnědý cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko. Kakao min. 29 %. 

Ekvádor

Kakaová hmota, kakaové máslo, třtinový cukr. Kakao min 77%.

Madagaskar

Kakaová hmota, kakaové máslo, třtinový cukr. Kakao min 72%.

Formát Toscano Bianco napolitains

Hnědý cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko. Kakao min 29%.

Chuao

Kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo. Kakao min 70%.

Tyčinka mléčné čokolády

třtinový cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota. Kakao min. 32 %.

Formát Toscano Black 70 napolitains

Kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo. Kakao min 70%.

Cremino

Třtinový cukr, "Nocciola Piemonte CHZO", kakaová hmota, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, dextróza, sušené odstředěné mléko, mandle Avola.

Formát Toscano Black 80 napolitains

Kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo. Kakao min 80%.

Toskánská svačina pomeranč

Exteriér: 66% extra hořká čokoláda (kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo). Kakao min 66%. Uvnitř: třtinový cukr, "Nocciola Piemonte IGP", mandle, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, zelené pistácie z Bronte, dextróza, sušené odstředěné mléko, pomerančový esenciální olej (3%), přírodní aroma.

Blanco de Criollo

Kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo. Kakao min 70%.

Mléčná káva s lískovými oříšky - 150g

Třtinový cukr, CHZO Piemontské lískové ořechy (30%), kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota. 

Grenada

Kakaová hmota, kakaové máslo, třtinový cukr. Kakao min 85%.

Alergeny

Kabosse z bílé čokolády plněné zelenými pistáciemi Bronte DOP a guerandskou solí

Mléko, pistácie, lískové ořechy, mandle. Může obsahovat ořechy

Milovat ji

Mléko, lískové ořechy, mandle. Může obsahovat pistácie, vlašské ořechy

Formát Toscano Black 100 napolitainů

Může obsahovat stopy lískových ořechů, mandlí, pistácií, vlašských ořechů, mléka.

Přání

Mléko, lískové ořechy, pistácie, mandle. Může obsahovat ořechy

Toskánské pistácie

Mléko, pistácie. Může obsahovat lískové ořechy, mandle, vlašské ořechy.

Krém z lískových oříšků - 200 g

Může obsahovat stopy mandlí, pistácií, vlašských ořechů, mléka.

Kabosse z hořké čokolády s lískooříškovou krémovou náplní

Mléko, lískové ořechy. Může obsahovat mandle, pistácie, vlašské ořechy

Porcelán

Může obsahovat lískové ořechy, mandle, pistácie, vlašské ořechy, mléko.

Venezuela

Může obsahovat lískové ořechy, mandle, pistácie, vlašské ořechy, mléko.

Toskánský lískový ořech

Lískové ořechy, mandle, pistácie, mléko. Může obsahovat ořechy.

Toskánské červené ovoce

Může obsahovat lískové ořechy, mandle, pistácie, vlašské ořechy, mléko.

Toskánská svačina Pistácie

Mléko, mandle, lískové ořechy, pistácie. Může obsahovat ořechy.

Hořká čokoládová tyčinka s nasekanými lískovými oříšky

Lískové ořechy. Může obsahovat mandle, pistácie, vlašské ořechy, mléko

Oříškový krém - 200 g

Může obsahovat stopy mandlí, pistácií, vlašských ořechů, mléka.

Toskánské svačiny s mandlemi

Mléko, mandle, lískové ořechy, pistácie. Může obsahovat ořechy.

Toskánské žluté ovoce

Může obsahovat lískové ořechy, mandle, pistácie, vlašské ořechy, mléko.

Kabosse z mléčné čokolády s kávovou krémovou náplní

Mléko, lískové ořechy. Může obsahovat mandle, pistácie, vlašské ořechy

Vezmi si hořkou čokoládu s lískovými oříšky - 150g

 Může obsahovat stopy mandlí, pistácií, vlašských ořechů, mléka.

Devět

Může obsahovat lískové ořechy, mandle, pistácie, vlašské ořechy, mléko.

Nádherné

Mléko, lískové ořechy, mandle. Může obsahovat pistácie, vlašské ořechy

Bílá čokoládová tyčinka s malinovými lupínky

Mléko. Může obsahovat lískové ořechy, mandle, pistácie, vlašské ořechy

Tyčinka z mléčné čokolády s kávovými zrny

Mléko. Může obsahovat lískové ořechy, mandle, pistácie, vlašské ořechy

Napolitainy formátu Toscano Latte

Může obsahovat stopy lískových ořechů, mandlí, pistácií, vlašských ořechů.

Snack káva Toscano

Mléko, lískové ořechy. Může obsahovat pistácie, vlašské ořechy, mandle.

70% extra hořká čokoládová tyčinka

Může obsahovat lískové ořechy, mandle, pistácie, vlašské ořechy, mléko

Křupavý

Mléko, lískové ořechy, mandle. Může obsahovat vlašské ořechy, pistácie

Toskánské mandle

Může obsahovat lískové ořechy, pistácie, vlašské ořechy, mléko.

Bílá čokoládová tyčinka

Mléko. Může obsahovat lískové ořechy, mandle, pistácie, vlašské ořechy

Ekvádor

Může obsahovat lískové ořechy, mandle, pistácie, vlašské ořechy, mléko.

Madagaskar

Může obsahovat lískové ořechy, mandle, pistácie, vlašské ořechy, mléko.

Formát Toscano Bianco napolitains

Může obsahovat stopy lískových ořechů, mandlí, pistácií, vlašských ořechů, mléka.

Chuao

Může obsahovat lískové ořechy, mandle, pistácie, vlašské ořechy, mléko.

Tyčinka mléčné čokolády

Mléko. Může obsahovat lískové ořechy, mandle, pistácie, vlašské ořechy

Formát Toscano Black 70 napolitains

Může obsahovat stopy lískových ořechů, mandlí, pistácií, vlašských ořechů, mléka.

Cremino

Mléko, lískové ořechy, mandle. Může obsahovat vlašské ořechy, pistácie

Formát Toscano Black 80 napolitains

Může obsahovat stopy lískových ořechů, mandlí, pistácií, vlašských ořechů, mléka

Toskánská svačina pomeranč

Mléko, mandle, lískové ořechy, pistácie. Může obsahovat ořechy.

Blanco de Criollo

Může obsahovat lískové ořechy, mandle, pistácie, vlašské ořechy, mléko.

Mléčná káva s lískovými oříšky - 150g

Může obsahovat stopy mandlí, pistácií, vlašských ořechů.

Grenada

Může obsahovat lískové ořechy, mandle, pistácie, vlašské ořechy, mléko.

Skladujte na chladném a suchém místě při teplotě mezi 14° a 18°

SLOŽENÍ: Kakaová hmota, kakaové máslo, třtinový cukr a dle etikety/varianty produktu. Může obsahovat stopy oříšků, mandlí a vlašských ořechů, pistácií a mléka.

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G: DLE VARIANT/ETIKETA https://amedei.it/products/meraviglia?_pos=1&_psq=MER&_ss=e&_v=1.0

Energetická hodnota
Tuky 
z toho nasycené mastné kyseliny 
Sacharidy  (část jako vláknina)
z toho cukry 
Bílkoviny  g
Sůl  g

Bez glutenu, bez lecitinu a aditiv.

SKLADOVÁNÍ: Skladujte na chladném a suchém místě při teplotě mezi 14°C a 18°C.


Mohlo by Vás zajímat

BIO GIANDUJA krém Naturkostbar (Swiss) (CZ-BIO-002)

BIO GIANDUJA krém Naturkostbar (Swiss) (CZ-BIO-002)

Populární a neuvěřitelně lahodná pomazánka vyrobená z lehce pražených piemontských lískových oříšků a čokolády typu bean-to-bar ve Švýcarské řemeslné manufaktuře, BIO certifikováno.

skladem

499 Kč

BIO RAW lísko-oříškový čokoládový krém Naturkostbar (Swiss) (CZ-BIO-002)

BIO RAW lísko-oříškový čokoládový krém Naturkostbar (Swiss) (CZ-BIO-002)

Nepražené RAW piemontské lískové oříšky a čokoláda typu bean-to-bar v nebeském snoubení pro opravdové gurmány. Švýcarská řemeslná manufaktura, BIO certifikováno.

skladem

549 Kč

NEW Malva Flowers - To’ak Alchemy 28g (2x14g)

NEW Malva Flowers - To’ak Alchemy 28g (2x14g)

65% heirloom čokoláda řady To’ak Alchemy s květinou Malva olorosa.

skladem

189 Kč

Provozovatel webu, Adam Raw, se sídlem Metylovice 552, Metylovice, 73949, IČ: 03452824, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím