Unikátní limitovaná edice bean to bar čokolády od fúze Auro Chocolate a Don Papa Rum - malosériová čokoláda, nazývaná Auro x Don Papa: 70% hořká čokoláda se 7mi letým rumem spojuje silný a robustní, zemitý charakter 70% tmavé čokolády Auro (vyrobené z jemných kakaových bobů od Saloy, Estate Davao) s ovocným, jemně vanilkovým tónem prémiového vyzrálého jednoostrovního rumu Don Papa. Přidejte k tomu hedvábně uspokojivou charakteristiku top čokolád Auro a získáte skutečně speciální tabulku, která spojuje svět řemeslné čokolády a likéru v jeden harmonický požitek a je dokonalým zážitkem i dárkem pro každého gurmeta.

Každá čokoláda je vyrobena od stromu (Tree-to-Bar) po tabulku za použití těch nejlepších kakaových bobů ze Saloy Davao, pečlivě máčená a vyzrálá s Donem Papa — 7 letým prémiovým jednoostrovním rumem, který své čokoládě dodává velmi dynamické tóny praženého cukru, třešní, medu, vanilky a kandovaného ovoce! Dokonalá symfonie řemeslné filipínské čokolády a likéru z Filipín.

Tuto čokoládu si budete chtít vychutnávat pomalu a pozorně – tento druh čokolády vás zavede na trochu delší cestu, protože chuťové tóny se pomalu rozvíjejí jak se rozpouští na jazyku a čaruje na patře. Ocení kdokoli, kdo chce prozkoumat, jak úžasné může být Auro single origin kakao a cukrová třtina, zvláště když jsou v rukou zručných řemeslníků.

Auro - mezinárodně oceňovaná prémiová značka kakaových tabulek typu „bean-to-bar“ vycházející z udržitelnosti prostřednictvím přímého obchodu a vyráběná pouze z těch nejlepších filipínských ingrediencí.

Celosvětově uznávané a oceněné - vášeň značky Auro předvést jedinečné filipínské kakao byla celosvětově uznána těmi nejprestižnějšími subjekty, jako je Academy of Chocolate (AoC), Great Taste Award a International Chocolate Awards. Od svého uvedení na trh v polovině roku 2017 získala Auro Chocolate již celkem 36 mezinárodních ocenění.

Reserve kolekce je vášnivě vytvořena z nejlepších bobů jediné sklizně. Saloy se nachází mezi tropickými horskými lesy a má svěží pramenitou vodu protékající tradičními farmami, které dodávají její čokoládě velmi dynamické tóny bylin, bergamotu a třešní.

Saloy je komunita s necelými 2100 obyvateli, která je součástí města Davao na jižním ostrově Mindanao. Davao zde bylo kdysi centrem pěstování kakaa. Saloy je ve skutečnosti daleko za městem Davao, v hornaté oblasti s tropickým lesem.

Zábavný fakt: AU, chemický symbol zlata v periodické tabulce v kombinaci s ORO, což znamená „zlato“ ve filipínštině a španělštině (společně název Auro) představuje nový způsob pohledu na starou tradici - Kakao je na Filipínách již více než 300 let a naší úlohou je tento poklad odhalit a přeměnit jej na produkty, které zdůrazní jeho skutečnou hodnotu.

Rozměr tabulky: 9,5 mm x 96 mm x 193 mm

Je potřeba nikdy nezapomínat, že prémiové kakaové tabulky tohoto typu se nežvýkají jako jídlo. Po malých kouscích se nechávají rozpustit v ústech a na jazyku (cumlají se). Symfonie chuti, kterou společně dokáží jednotlivé tóny pravé čokolády zahrát, má svůj průběh a čas a je dost závislá na individuálním vychutnání (ideální je nedělat v danou chvíli nic jiného) a také velmi pestrá dle původu použitých bobů a jejich typu zpracování.

Tato 70% čokoláda bez rafinovaného bíleho cukru, emulgátoru a jakýchkoli jiných zbytečných aditiv je stejně jako všechny kvalitní čokolády velmi bohatá na energii stabilních kakaových tuků (v tomto případě i cukrů z třtinové šťávy), specifickou vlákninu, bílkoviny, minerály, antioxidanty a teobromin. Dle nutričního složení a množství tuku/sacharidů/bílkovin, které je díky původu bobů a zpracování specifické a unikátní pro každou značku a druh čokolády je možné vyčíst i očekávat zajímavé rozdíly.

70% tmavá čokoláda Don Papa Rum je oslazená třtinovým cukrem v celkovém množství 15g cukrů na celou tabulku (ekvivalent množství přírodního cukru v jednom jablku).

Přibližně od roku 2010 přidal Don Papa Filipíny na mapu světa jako rumovou zemi. Jde také o první skutečně řemeslný filipínský rum. Což bylo načase, vzhledem k tomu, že Filipíny jsou jednou z hlavních zemí na světě, kde se pije rum! A teď si můžete úžít tu nejlepší čokoládu X nejlepší rum!

HMOTNOST: 60 g
ZEMĚ PŮVODU: Filipíny
SLOŽENÍ: Kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo, don papa rum. Obsah kakaové sušiny 70 %.

Aroma profil: rum Don Papa

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota 2290 kJ/547 kcal
Tuky 37 g, z toho nasycené mastné kyseliny 22 g
Sacharidy 45 g, z toho cukry 30 g
Bílkoviny 7 g
Sůl <2mg

SKLADOVÁNÍ: Skladujte v chladu a suchu.


Mohlo by Vás zajímat

63% Toscano BLOND (frutti giallii) - Amedei 50g

63% Toscano BLOND (frutti giallii) - Amedei 50g

63% prémiová čokoláda z Toskánska s broskvemi a meruňkami.

skladem

169 Kč

Provozovatel webu, Adam Raw, se sídlem Metylovice 552, Metylovice, 73949, IČ: 03452824, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím