Michael K.

Neměl jsem žádné cíle, nic co by mě naplňovalo a bavilo. Tohle období trvalo asi rok a půl do mojich 18ti kdy jsem se dal na thajský box. Ten jsem dělal necelý rok a je možné, že bych ho dělal do dnes ale musel jsem přestat kvuli problémům ve škole. A tehdy to začalo když jsem skoro v 19 letech vážil bídných 55kg a to jsem neměl ani tu vánočku na břiše :D

Došlo mi, že musím něco ze sebou dělat a udělat ze sebe chlapa. Tak jsem poprvé navštívil fitcentrum, ale vůbec jsem nevěděl co mám dělat. Nikoho jsem se nechtěl chodit ptát pro rady a cítil jsem se v tom fitku strašně jak jsem viděl, že každý je minimálně dvakrát větší než já. Tak jsem začal zkoušet a objevovat - zvedat činky - tahat kladky - na bench-pressu s 30 kg jsem se trápil, přítahy jsem dal jen 4 podhmatem, klik na bradle ten jsem nedal ani jeden.

Byla to bída, ale i to stačilo, abych se ráno vzbudil a cítil bolest svalů. A to byl impuls jít do fitka zas a znovu, byla to paráda cítit, že se něco děje se svaly. Takové cvičení a poznavání trvalo asi třičtvrtě roku.

Potom přišel zlom, kdy jsem ve fitku viděl Adama Rawa tehdy ještě neznámého, ale mutant už to byl tehdy a okamžitě byl pro mě motivace.Časem jsme se přes kámoše osobně seznámili a později začali i spolu cvičit, Adam mi radil s tréninky, stravou, sepsal mi jidelníček a inspiroval svým životním stylem tak, že me postupně nezajímalo nic než jen trenink, který mě naplňoval jak do té doby ještě nic.

Najednou jsem začal mít opravdový progres a zlepšoval jsem se. Postupně jsem do tréninku zařazoval i nějaké své prvky - kombinoval kalisteniku i činky. Postupně to šlo nahoru a v průběhu let jsem se vypracoval na 84 kg. Za velkou část mého pokroku může Adam, který mě nasměroval, naučil a díky němu dnes žiju fitness a mám postavu jakou mám i když vím, že ještě spousta práce je přede mnou. Tímto vás chci motivovat. Makejte na sobě, tělo je jediné místo, kde musíme být pořád - neposlouchejte kecy, že na to nemáte nebo proč cvičíte tak často - ono totiž ta dřina a usilí co do toho vložite se vám jednou vrátí a to je na tom to krásné... :)

I v tomto videu jste již mohli Michaela vidět:

Provozovatel webu, Adam Raw, se sídlem Metylovice 552, Metylovice, 73949, IČ: 03452824, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím