Dominik Leinweber

Byl jsem s tímto stavem nespokojený, tak jsem o letních prázdninách začal chodit do posilovny. Dlouho mi to ale nevydrželo. Navíc jsem si po těchto prázdninách vyvrkl kotník a kvůli nedostatku pohybu jsem ztloustl na rovných 100 kg. To už na mě bylo moc, a tak jsem se znovu odhodlaně vrátil do posilovny. Řekl jsem si, že už to takhle nemůžu nechat. Necítil jsem se vůbec dobře.Naštěstí jsem brzy poté potkal v posilovně svého osobního trenéra Tomáše Ďurána. Tomáš mně navrhl jídelníček a tréninkový plán, který jsem následně dodržoval. Do svého životního stylu jsem přidal pravidelný pohyb a ze stravy vyřadil veškeré zahuštěné omáčky, kterými se v dnešní době rádi cpeme. Do stravy jsem zařadil hlavně hodně masa, rýže, brambor zeleniny a ovoce. Dále jsem přestal pít sladké limonády a šťávy. Můj největší problém totiž byl v tom, že mně samotná voda nikdy nechutnala. Řešil jsem to tím, že jsem si začal dávat čím dál méně sladké šťávy do vody, až nakonec jsem si žádnou šťávu dávat nepotřeboval. Trvalo mi zhruba šest měsíců, než jsem se dostal na svou vysněnou váhu 72 kg.

Tento úspěch mi však nestačil.  Jak už to tak bývá, když člověk něčeho dosáhne, chce se posouvat dál. Chce vypadat lépe, cítit se lépe. Být silnější a mít zdravější a lepší život. Nikdy jsem si neřekl, že to nedokážu, ačkoli jsem ze začátku neměl moc podporu ani v rodině. Já sám jsem věděl, že to chci a nic mě nemohlo zastavit. Najednou se pro mě cvičení stalo životní vášní a dnes už bez něj nemůžu být.

Posilovnu jsem však asi před dvěma lety vyměnil za cvičení s vlastní váhou. Inspiroval jsem se v projektu Seberevolta vedeného Markem Kaletou a Adamem Raw. Oba jsem poznal i osobně a to díky své účasti na SEBEREVOLTA kempu. Tato zkušenost mi z určité části změnila život, pomohla mně, abych se stal lepším člověkem a nebyl ke všemu tak lhostejný.

Momentálně mám zakoupené tréninky od osobního trenéra, kterého všichni znáte pod přezdívkou LittleBeastM. Ten mě spolu s Adamem Raw nejvíce inspiruje v oblasti cvičení s vlastní váhou. Od LittleBeastM mám zakoupené dva tréninky. Jeden je na rozvoj síly a druhý na růst svalové hmoty. Začínal jsem na 17 kg a dnes cvičím s 40 kg váhy navíc. Také jsem se nechal inspirovat v oblasti výživy, kterou LittleBeastM sám jí a doporučuje. Přešel jsem zejména na přírodní potraviny a uvědomil si, jak je náročné takové potraviny vypěstovat. Užívám také doplňky výživy od Adama Raw, zejména proteiny. Díky poctivému úsilí a dodržování pravidel obsažených v tréninkových plánech se momentálně držím na váze 85 kg. Tento měsíc budu slavit devatenácté narozeniny.    

Pokud bych měl zhodnotit svůj dřívější život, kde jsem hrál hlavně počítačové hry a ládoval se nezdravým jídlem s tím, jak žiji teď. Tak musím říct, že se cítím mnohem lépe. Jsem méně nemocný a konečně se nebojím školního tělocviku! Pamatujte, že být tlustý není žádná výhra. Jestli s tukem taktéž bojujete, tak určitě víte, jaké to je se například svléknout na koupališti. Dokonce i mě na koupališti skoro nikdo nikdy neviděl! Taky jsem se bál, ale pokud zhubnete, či naberete svalovou hmotu, dodáte si sebevědomí, které spoustě lidem chybí. Tak se do toho opřete a změňte svůj život! Dokažte si sami sobě, že na to také máte!!!

Provozovatel webu, Adam Raw, se sídlem Metylovice 552, Metylovice, 73949, IČ: 03452824, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím